Ούμαγκ: Με φόρα στα ημιτελικά ο Αλκαράζ (vids)

Στον 2ο ημιτελικό της καριέρας του, σε τουρνουά της ΑΤΡ, θα αγωνιστεί ο Κάρλος Αλκαράζ Γκάρφια το Σάββατο στο Ούμαγκ της Κροατίας.

Κάνοντας τρομερή εμφάνιση, ο 18χρονος Ισπανός κέρδισε το ντέρμπι των προημιτελικών, κόντρα στον Φίλιπ Κραϊνοβιτς και “σφράγισε” το τελευταίο χρονικά εισιτήριο για την τελική “4αδα” του Croatia Open.

Μετά από δυο ώρες και 20 λεπτά αγώνα, ο Αλκαράζ επικράτησε με 7-6(3),

2-6, 6-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα συναντήσει τον συμπατριώτη του, Άλμπερτ Ράμος Βινόλας.

VAMOS!

18 year old @alcarazcarlos03 overcomes Hamburg finalist Krajinovic 7-6 2-6 6-1 and gets through to his second ATP Tour semi-final in Umag!#CroatiaOpenUmag pic.twitter.com/Qdph3fEWVO

Tennis TV (@TennisTV) July 23, 2021

Αυτή θα είναι η 2η παρουσία του Γκάρφια σε ημιτελικό ΑΤΡ θεσμού, μετά την εμφάνισή του στο 250αρι της Μαρμπέγια, πριν μερικούς μήνες. Τότε, είχε ηττηθεί από τον επίσης Ισπανό, Ζαούμ Μουνάρ.

Ο Ράμος Βινόλας από την πλευρά του, Νο1 του ταμπλό, για να φτάσει στον ημιτελικό του Ούμαγκ, απέκλεισε τον Ιταλό, Στέφανο Τραβάγλια, Νο91 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, με 6-2, 6-1.

Στον έτερο ημιτελικό του Σαββάτου, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, ο πολύπειρος Ρισάρ Γκασκέ και ο 22χρονος Γερμανός, Ντάνιελ Αλτμάιερ.

Πρώτα ο Γκασκέ επικράτησε του Νταμίρ Τζουμχούρ με 6-3, 7-6(7) και πέρασε στους “4” καλύτερους της χωμάτινης διοργάνωσης, ενώ λίγες στιγμές αργότερα ο Αλτμάιερ, Νο152 κόσμου, πέτυχε εμφατική νίκη έναντι του Νο2 του ταμπλό, Ντούσαν Λάγιοβιτς, με 6-2, 6-4.

What a win!

Qualifier @daniel_altmaier stuns second seed Lajovic in Umag 6-2 6-4 and progresses through to his first ATP Tour semi-final!@CroatiaOpenUmag pic.twitter.com/XQ5F0i71H7

Tennis TV (@TennisTV) July 23, 2021

Οι ημιτελικοί του Croatia Open

Ράμος Βινόλας – Αλκαράζ Γκάρφια
Γκασκέ – Αλτμάιερ

CROATIA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ούμαγκ: Με φόρα στα ημιτελικά ο Αλκαράζ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα