Τόκιο: Με Σάκκαρη, Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ η πρεμιέρα

Όλα έτοιμα για την έναρξη του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο Τόκιο. Μετά την τελετή έναρξης, στην οποία πρωταγωνίστησε η Ναόμι Οσάκα, τα ξημερώματα του Σαββάτου θα ανοίξει η αυλαία των αναμετρήσεων στο ανδρικό και το γυναικείο ταμπλό.

Πλούσιο το ενδιαφέρον στην 1η ημέρα αγώνων, με τη Μαρία Σάκκαρη να ρίχνεται στη μάχη, στο πρώτο ever παιχνίδι της σε Ολυμπιάδα.

Η Ελληνίδα

πρωταθλήτρια θα μπει στο court περίπου στις 07:00GR, για να αντιμετωπίσει τη Νο28 τενίστρια του κόσμου, από την Εσθονία, Ανέτ Κονταβέιτ. Οι δυο αθλήτριες έχουν πλούσια προϊστορία, μιας και έχουν αναμετρηθεί ακόμη εννιά φορές στο παρελθόν.

Το πρωί του Σαββάτου θα διεξαχθεί η 10η μεταξύ τους μάχη, με τη Μαρία να μετράει πέντε νίκες, έναντι τεσσάρων στο H2H με την Κονταβέιτ. Μάλιστα, εκτός των αγωνιστικών courts, οι δυο τενίστριες γνωρίζονται καλά και διατηρούν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις.

Η νικήτρια του αγώνα, θα προκριθεί στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ματς Νίνα Στογιάνοβιτς – Ναό Χιμπίνο.

Από το υπόλοιπο γυναικείο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Ίγκα Σφιόντεκ με την Μόνα Μπαρτέλ στις 05:00GR και της Μπελίντα Μπένσιτς με τη Τζέσικα Πεγκούλα στις 08:00GR. Αμφίρροπο ματς και αυτό της Κριστίνα Μλαντένοβιτς με την Πάουλα Μπαντόσα.

Στο ανδρικό πρόγραμμα, ξεχωρίζει το ντεμπούτο του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 09:30GR τον Ούγκο Ντέλιεν, από τη Βολιβία.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, θα έχει δύσκολο έργο, κόντρα στον Καζάκο, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, στις 06:30GR.

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τόκιο: Με Σάκκαρη, Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ η πρεμιέρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα