Τόκιο: Με το “δεξί” ο Μεντβέντεφ (vid)

Αν και αντιμετώπισε δυσκολίες στο 2ο set, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη καριέρας σε Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στον Καζάκο, Αλεξάντερ Μπούμπλικ επικρατώντας με 6-4, 7-6(8) μετά από 98 λεπτά αγώνα. 

Ο Ρώσος και Νο2 του κόσμου, χρειάστηκε μόλις 2 break σε όλο το παιχνίδι, αλλά και να βρει τις ισορροπίες στο 2ο set όπου βρέθηκε να

χάνει με 3-0 για να φτάσει στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από την άλλη ο Μπούμπλικ, αντιμετώπισε προβλήματα στο service του, ίσως στο μοναδικό “όπλο” που διαθέτει, τελειώνοντας το παιχνίδι με 8 άσους και 6 διπλά λάθη, αλλά και με 36 αβίαστα. 

Το γρήγορο break του Μεντβέντεφ στο 1ο set (1-0), αλλά και τα εύκολα hold (παραχώρησε μόλις 3 πόντους στο service του) του έδωσαν τη δυνατότητα να κλείσε σχετικά εύκολα το 1ο σκέλος του αγώνα μετά από περίπου μισή ώρα. 

Match point, the relief of winning, and sweet hug with Bublik #medvedev pic.twitter.com/dzZcKdHTLF

— gilles & dasha (@jumpbackhand) July 24, 2021

Στο 2ο set ο Μπούμπλικ βρήκε ρυθμό στο service του, αλλά και ένα γρήγορο break κατακτώντας τα πρώτα 3 games (3-0). To σημαντικό αυτό προβάδισμα δεν διατηρήθηκε για πολύ, καθώς ο Μεντβέντεφ πήρε άμεσα το break πίσω (3-2) και με hold στη συνέχει ισοφάρισε σε 3-3, αφού έσωσε πρώτα 2 break-points. 

Το set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου ο Ρώσος προηγήθηκε με 4/0, αλλά ο Καζάκος με ένα 7/2 έφτασε σε set-point (7/6)  έχοντας σώσει ήδη ένα match-point (5-6). 

Ο Μεντβέντεφ απάντησε με ένα δικό του σερί κατακτώντας τους 4 από τους επόμενους 5 πόντους φτάνοντας στο 10/8, αλλά και στην παρθενική του νίκη σε Ολυμπιάδα. 

Επόμενος αντίπαλος θα είναι ένας εκ των Σούμιτ Ναγκάλ (Ινδία) και Ντένις Ιστόμιν, οι οποίοι αγωνίζονται σήμερα. 

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Τόκιο: Με το “δεξί” ο Μεντβέντεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα