Μεγάλη νίκη ο Στέφανος! – VIDEO

Mόλις οχτώ πόντους στο 1ο του σερβίς έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη νίκη επί του Τζον Μίλμαν για το 2ο γύρο του Stockholm Open

Στην προημιτελική φάση του indoor τουρνουά της Στοκχόλμης, προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος κέρδισε τον τενίστα που απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ στον 4ο γύρο του φετινού US Open.

O 20χρονος πρωταθλητής μας, Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 3-6, 6-3 του Τζον Μίλμαν και εξασφάλισε την παρουσία του στους “8” καλύτερους της ATP

250 διοργάνωσης, εκεί όπου την Παρασκευή θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Βερντάσκο-Κολσράιμπερ.

“Ξεκίνησα καλά, πέτυχα το break και νομίζω ήταν μια καλή εκκίνηση. Στο 2ο σετ έπαιξα πιο παθητικά και δέχθηκα δύο break. Δεν με επηρέασε η απώλεια του 2ου σετ και κατάφερα να πετύχω το break στο 4-3 και να πάρω τη νίκη” είπε ο Τσιτσιπάς αμέσως μετά.

Ο Στέφανος ψάχνει τον πρώτο του ATP τίτλο, έχοντας δύο παρουσίες σε τελικούς σε πολύ σημαντικά τουρνουά, στο ATP 500 της Βαρκελώνης και στο ATP 1000 του Καναδά. Και τις δύο φορές ηττήθηκε απ’τον Ράφαελ Ναδάλ.

Σε άλλους αγώνες της Τετάρτης, ο Ντένις Σαποβάλοφ κέρδισε πολύ δύσκολα τον qualifier συμπατριώτη του, Πίτερ Πολάνσκι με 6-4, 5-7, 7-5 μετά από δυόμιση ώρες σκληρής μάχης.

Στα προημιτελικά, ο 19χρονος Καναδός, Νο7 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Σοκ.

STOCKHOLM SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Μεγάλη νίκη ο Στέφανος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα