Νέες Ταινίες: Η εβδομάδα των βιογραφιών

Η νέα Κινηματογραφική Εβδομάδα, μας υποδέχεται με οκτώ καινούργιες ταινίες να κυκλοφορούν στις Αίθουσες. Ξεχωρίζουν δύο εντυπωσιακές βιογραφίες. Ο «Πρώτος Άνθρωπος» του Ντάμιεν Σαζέλ, με τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Νιλ Άρμστρονγκ και το «Loro» του Πάολο Σορεντίνο, με τον Τόνι Σερβίλο να υποδύεται τον Σίβλιο Μπερλουσκόνι.

Κυκλοφορούν επίσης, το «Ένστικτο της Επιβίωσης», όπου πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, ο Πάντι Κόνσινταϊν, η ταινία «Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ» του Ντρου Γκόνταρντ, με τους Κρις Χέμσγουορθ, Τζον

Χαμ, Ντακότα Τζόνσον και Τζέφ Μπρίτζες, καθώς και το ενδιαφέρον «Τρίτο Έγκλημα» του Ιάπωνα σκηνοθέτη, Χιροκάζου Κόρε-Έντα. Αναλυτικά:

«Ο Πρώτος Άνθρωπος» (First Man - 2018) του Ντάμιεν Σαζέλ (Η.Π.Α.)

Η νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη του «Whiplash» και του «La La Land», αποτελεί μία ιδιαίτερη βιογραφία του αστροναύτη Νιλ Άρμστρονγκ, του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στη Σελήνη, στις 20 Ιουλίου του 1969. Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τζέιμς Χάνσεν, «First Man: A Life of Neil A. Armstrong». Τη διασκευή για την μεγάλη οθόνη έχει κάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του «Spotlight», Τζος Σίνγκερ.


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα