“Εκτός” Μόσχας Στίβενς και Πλίσκοβα

Δυο μεγάλες εκπλήξεις επεφύλλασε η σημερινή ημέρα αγώνων στο VTB Kremlin Cup της Μόσχας, με τις Σλόαν Στίβενς και Καρολίνα Πλίσκοβα να γνωρίζουν σοκαριστικές ήττες από τον 2ο γύρο της διοργάνωσης…

Το μυαλό τους μάλλον ήταν… αλλού. Σλόαν Στίβενς και Καρολίνα Πλίσκοβα δεν επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και αποκλείστηκαν πρόωρα από το δυνατό τουρνουά της Μόσχας.

Η Αμερικανίδα αρχικά, μάλλον σκεφτόταν από σήμερα τα WTA

Finals της επόμενης εβδομάδας στα οποία έχει προκριθεί, και το “πλήρωσε” από την φορμαρισμένη Ονς Τζαμπέρ, η οποία με μεγαλειώδη εμφάνιση προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Τυνήσια επιβλήθηκε με 6-3, 6-2 μετά από μόλις 63 λεπτά αγώνα και “έκλεισε” το ραντεβού της με την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ στους “8”.

Εκτός της Στίβενς, νοκ-άουτ από το τουρνουά έμεινε και η Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός WTA Finals!

Πιο συγκεκριμένα, μόλις μια θέση έχει μείνει κενή για τους τελικούς της Σιγκαπούρης. Αν η Πλίσκοβα κέρδιζε τον αγώνα της κόντρα στην Βέρα Ζβονάρεβα σήμερα και προκρινόνταν στην “8αδα”, θα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να συμπληρώσει τις Top8 παίκτριες της χρονιάς.

Η Ζβονάρεβα όμως είχε διαφορετικά σχέδια και χάνοντας μόλις… τρία γκέιμς από την έμπειρη Τσέχα, επιβλήθηκε με 6-1, 6-2 και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια της Αναστασία Σεβάστοβα με την Γιούλια Πουτίντσεβα.

Η Κριστίνα Μλαντένοβιτς, αποχαιρέτησε και αυτήν την διοργάνωση νωρίς, καθώς ηττήθηκε από την Ανέτ Κονταβέιτ στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας στη Μόσχα, με σκορ 6-2, 7-6(3).

Τρίτη 17/10: 1ος Γύρος VTB Kremlin Cup

Jabeur (Tunisia) beat Stephens (USA) 6-3, 6-2
Zvonareva (Russia) beat Ka. Pliskova (Czech Republic) 6-1, 6-2
Kontaveit (Estonia) beat Mladenovic (France) 6-2, 7-6(3)

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Εκτός” Μόσχας Στίβενς και Πλίσκοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα