Με το δεξί στο χώμα ο Αλιασίμ

21:13 5/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Στις νίκες επέστρεψε ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, μετά την απογοητευτική πορεία του στο Sunshine Double Masters των ΗΠΑ.

O Καναδός, άνοιξε τις υποχρεώσεις του στη χωμάτινη αγωνιστική περίοδο και κατέκτησε την 1η του νίκη στο Tour μετά τις 19 Φεβρουαρίου, κερδίζοντας τον Γάλλο, Νο436 τενίστα στον κόσμο, Ελιότ Μπενκετρίτ, για τον 1ο γύρο του 250αριού τουρνουά στο Μαρακές του Μαρόκου.

Μετά από 84 λεπτά αγώνα, ο Νο1 του ταμπλό και Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη της

ΑΤΡ, επικράτησε με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στους “16” του Grand Prix Hassan II, στο οποίο αγωνίζεται για 1η φορά στην καριέρα του.

Στην επόμενη φάση του θεσμού, θα βρει απέναντί του τον πολύ καλό στο χώμα, Άλεξ Μόλκαν (Νο65) που με το εμφατικό 6-0, 6-4, απέκλεισε στο ντεμπούτο του τον Ιταλό, Στέφανο Τραβάγλια (Νο112).

Ο Αλιασίμ, δεν είχε πανηγυρίσει ούτε μια νίκη στα Masters των ΗΠΑ, χάνοντας από τον Φαν Ντε Ζάντσουλπ στο Indian Wells και από τον Κετσμάνοβιτς στο Miami Open. Αν και δεν είχε στα πλάνα του να ξεκινήσει την clay court season τόσο νωρίς, από το Μαρακές, οι πρόωρες ήττες του στις ΗΠΑ, τον οδήγησαν σε αλλαγή πλάνων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πιθανός αντίπαλος του Φίλιξ στα προημιτελικά του τουρνουά, είναι ο Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσουλπ, που τον κέρδισε πριν λίγες ημέρες στην Καλιφόρνια.

GRAND PRIX HASSAN II SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-3h)

The post Με το δεξί στο χώμα ο Αλιασίμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλιασίμ,aliasim