Τόνι Ναδάλ: “Ο Αλκαράθ είναι ολοκληρωμένος παίκτης”

11:39 5/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Τόνι Ναδαλ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Αλκαράθ μετά την ιστορική του νίκη στον τελικό του Miami Open, κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ (πρώτη για Ισπανό παίκτη στον τελικό του τουρνουά) σημειώνοντας ότι είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης και η εξέλιξή του, το τελευταίο διάστημα, άκρως εντυπωσιακή. 

“Έχει γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης που είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις.”, έγραψε σε άρθρο του στην ισπανική El Pais

“Η

εξέλιξή του αυτούς τους μήνες ήταν εντυπωσιακή. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι του σωματικά, τεχνικά και πνευματικά. Κάνει τα πάντα και τα κάνει όλα καλά”

“Είχα την ευκαιρία να τον παρακολουθήσω σε μερικούς αγώνες του και πρέπει να πω ότι το παιχνίδι του με εντυπωσίασε.”, πρόσθεσε. 

“Έχει γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης και είναι δύσκολο να τον κερδίσει κάποιος. Η υψηλή του τεχνική συνδυάζεται με την εξαιρετική του φυσική κατάσταση. Έχει ένα γρήγορο και δυνατό παιχνίδι που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί.”

“Συνδυάζει τρομακτικά χτυπήματα, έχει τεράστια αυτοπεποίθηση και τολμά να βρει δύσκολες μπάλες στις πιο κρίσιμες στιγμές.”

Η πορεία του Αλκαράθ μέχρι τον τελικό δεν ήταν εύκολη. Μπορεί να κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, ωστόσο χρειάστηκε τρία sets απέναντι στον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, αλλά και δύο tie-break απέναντι στον κάτοχο του τίτλου, Χούμπερτ Χουρκάτς. 

“Η πορεία του στο Μαϊάμι ήταν δύσκολη.”, εξήγησε ο Ναδάλ. “Αν και σε ορισμένα παιχνίδια νίκησε δύσκολους αντιπάλους, σε άλλα έπρεπε να παλέψει μέχρι το τέλος.”

“Εκεί όμως δείχνει τον υψηλό βαθμό ωριμότητας που έχει, αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί με όλη την ψυχική δύναμη που διαθέτει αντιμετωπίζοντας περίπλοκες καταστάσεις.”

The post Τόνι Ναδάλ: “Ο Αλκαράθ είναι ολοκληρωμένος παίκτης” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόνι Ναδάλ, “Ο Αλκαράθ,toni nadal, “o alkarath