Με Στέφανο και “μεγάλους” το πρόγραμμα της Τετάρτης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να δώσει το δεύτερο παιχνίδι του στο Barcelona Open σήμερα, Τετάρτη, ενώ στην “μάχη” ρίχνονται και τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Ντιμιτρόφ, Τιμ, Νισικόρι κι όχι μόνο…

Πλούσιο το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Barcelona Open, όπου θα γίνουν οι τελευταίοι αγώνες για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης, με την παρουσία τόσο του δικού μας Στέφανου

Τσιτσιπά, όσο και των μεγαλύτερων ονομάτων της παγκόσμιας σκηνής του τένις, που αγωνίζονται στον θεσμό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μας μετά την νίκη του στον 1ο γύρο του 500αριου τουρνουά στο χώμα της Βαρκελώνης επί του Γάλλου Κορεντίν Μουτέτ, στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει στις 16:30GR περίπου το Νο7 του ταμπλό από την Αργεντινή, Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν.

Ο 19χρονος “Στεφ” ψάχνει την νίκη κόντρα στο Νο17 του κόσμου, η οποία θα τον οδηγήσει για δεύτερη φορά φέτος στον 3ο γύρο ενός 500αριου τουρνουά της ΑΤΡ, μετά από την συμμετοχή του στα προημιτελικά του Dubai Duty Free Tennis Championships νωρίτερα στην σεζόν.

Εκτός του κρίσιμου αγώνα για τον Έλληνα πρωταθλητή, στην “μάχη” του 2ου γύρου στο Barcelona Open πέφτουν και οι τενίστες με την υψηλότερη κατάταξη. Αρχικά, ο πολυνίκης του θεσμού Ράφα Ναδάλ θα ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του περσινού του τίτλου κόντρα στον συμπατριώτη του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα.

Ο “Matador”, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, θα αντιμετωπίσει τον Μπαένα στις 15:00GR περίπου στην Pista Rafa Nadal, όπως έχει ονομαστεί το κεντρικό court των εγκαταστάσεων της διοργάνωσης, προς τιμήν του Ισπανού.

Λίγο νωρίτερα, στις 13:30GR συγκεκριμένα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος είναι πιθανός αντίπαλος του Ναδάλ στα προημιτελικά του θεσμού, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Σλοβάκο Μαρτίν Κλιζάν, ο οποίος φημίζεται για τις ικανότητές του στην χωμάτινη επιφάνεια.

Δύσκολη πρεμιέρα για τον Σέρβο πρωταθλητή, τον οποίο περιμένει στον επόμενο γύρο ο Φελισιάνο Λόπεζ, που την Τρίτη κέρδισε τον Ντούσαν Λάγιοβιτς και “σφράγισ唨το εισιτήριό του για τον 3ο γύρο.

Την ίδια ώρα με τον αγώνα του Ράφα Ναδάλ (15:30GR) αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην διοργάνωση και ο περσινός φιναλίστ, Ντομινίκ Τιμ. Ο Αυστριακός αντιμετωπίζει τον Ισπανό Τζαούμε Μουνάρ στον 2ο γύρο, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα.

Στις 12:00GR ο πρόσφατος φιναλίστ του Monte Carlo Masters και ιδιαίτερα φορμαρισμένος Ιάπωνας Κέι Νισικόρι, θα “κονταροχτυπηθεί” με τον Ισπανό “χωματά” Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ για μια θέση στην φάση των “16” του φετινού Barcelona Open.

Την ίδια ώρα, το Νο2 του ταμπλό στην Βαρκελώνη Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα έχει μια tricky δοκιμασία κόντρα στον Γάλλο Ζιλ Σιμόν, για πρεμιέρα στην διοργάνωση. Ο Σιμόν νίκησε στο πρώτο του παιχνίδι τον Ιλία Ιβάσκα και περιμένει τον Βούλγαρο με άγριες διαθέσεις.

Τέλος, στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα ματς της ημέρας, ο Κάρεν Κτασάνοφ θα αγωνιστεί κόντρα στον Αργεντινό Λεονάρντο Μάγιερ, σε ένα από τα ντέρμπι της Τετάρτης, με το ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 18:00GR.

Ενώ, την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στα courts μετά από ένα μήνα θα κάνει και ο νεαρός Νοτιοκορεάτης Χιόν Τσανγκ, που θα αγωνιστεί κόντρα στον Αμερικανό Μπιόρν Φρατάντζελο στις 18:00GR, στην πρεμιέρα του για φέτος στο χώμα!

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας:

Κόβαλικ-Πέγια 13:30GR
Ντούτρα Σίλβα-Ράμος Βινόλας 15:00GR
Καρένιο Μπούστα-Περ 16:30GR

BARCELONA OPEN DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με Στέφανο και “μεγάλους” το πρόγραμμα της Τετάρτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα