Εκτός Εστορίλ και Μαδρίτης ο Κύργιος

Παραμένει τραυματίας ο Νικ Κύργιος και ανακοίνωσε ότι θα απουσιάσει από τα δύο χωμάτινα τουρνουά σε Εστορίλ και Μαδρίτη

Το πρόβλημα στον αγκώνα συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Νικ Κύργιο ο οποίος έχει να αγωνιστεί από την ήττα στο 2ο γύρο του US Men’s Clay Championships στο Χιούστον απ’τον Ίβο Κάρλοβιτς.

Ο 22χρονος Αυστραλός, Νο24 στον κόσμο, έχει έντονους πόνους στον αγκώνα από την αναμέτρηση του Davis Cup Αυστραλία-Γερμανία στο Μπρισμπέιν τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει υγιής.

Με

μια ανάρτηση στο Facebook, ο χαρισματικός τενίστας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα χωμάτινα τουρνουά σε Εστορίλ και Μαδρίτη, ελπίζοντας να προλάβει να είναι έτοιμος για το Rome Masters (13 Μαΐου).

“Όπως ξέρετε, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον αγκώνα από τον αγώνα Αυστραλία-Γερμανία στο Davis Cup. Έκανα ότι μπορούσα για να ξεπεράσω τον τραυματισμό, όμως ακόμα πονάω και δεν μπορώ να αγωνιστώ στο επίπεδο που θέλω.

“Οι γιατροί μου συνέστησαν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης στον αγκώνα κι αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσω να παίξω στο Εστορίλ και τη Μαδρίτη, γεγονός που με στεναχωρεί.

“Λατρεύω να παίζω στο Εστορίλ αφού είναι και το τουρνουά όπου συμμετείχα στον πρώτο μου ATP τελικό. Οι Πορτογάλοι φίλαθλοι είναι φανταστικοί και οι διοργανωτές εξαιρετικοί. Θα επιστρέψω στο Εστορίλ το 2019”

Ο Κύργιος έχει παίξει μόλις 15 αγώνες φέτος, με ρεκόρ 11-4 και έναν τίτλο στο Μπρισμπέιν, την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς.

The post Εκτός Εστορίλ και Μαδρίτης ο Κύργιος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα