Δική της η “Πόλη”! – VIDEO

Η Μαρία Σάκκαρη δεν βρέθηκε και στην καλύτερη της μέρα, είχε όμως την ποιότητα για να αποκλείσει την Κάλια Μπουγιουκακτσάι και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Κωνσταντινούπολη!

Η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια πήγε στην Πόλη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έχοντας βοηθήσει τη χώρα μας να ανέβει στο πρώτο Group της Ευρω-Αφρικανικής ζώνης αγωνιζόμενη μπροστά σε ελληνικό κοινό πριν από λίγες μέρες στο Τατόι!

Μπορεί να μην ξεκίνησε καθόλου καλά το ματς κόντρα στην γηπεδούχο Τουρκάλα Κάλια Μπουγιουκακτσάι, εντούτοις,

η 22χρονη τενίστρια έδειξε την κλάση της στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και επικράτησε της αντιπάλου της με 7-5, 6-2 για να ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις της στο χωμάτινο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο σετ τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά για τη Μαρία που έδειχνε έξω από τα νερά της χάνοντας χτυπήματα που δεν χάνει συνήθως.

Μέχρι να εγκλιματιστεί στο παιχνίδι, βρέθηκε δύο φορές με break πίσω και χρειάστηκε να σώσει δύο set point της Τουρκάλας στο 3-5.

Τελικά, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη, η Σάκκαρη πάτησε το γκάζι και έδειξε τη διαφορά ποιότητας που αναμφίβολα έχει με την Τουρκάλα τενίστρια και με πέντε αναπάντητα games “έκλεψε” το πρώτο σετ βγάζοντας τις πραγματικές της δυνατότητες στο κορτ.

Το “τρελό” σερί της Μαρίας έφτασε τα οκτώ αναπάντητα games καθώς προηγήθηκε μέχρι και με 3-0 στο δεύτερο σετ. Δεν απώλεσε ποτέ το προβάδισμά της και έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, τελείωσε το ματς κόντρα σε μια τενίστρια που είναι παραδοσιακά πολύ δυνατή στην εν λόγω διοργάνωση όντας η νικήτρια προ δύο ετών και έχοντας φτάσει στα προημιτελικά πέρσι.

Δύσκολο θα είναι το τεστ του δεύτερου γύρου για την ανεβασμένη Σάκκαρη με τις Κατερίνα Μακάροβα ή Μάρτα Κρούνιτς να είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι.

Πολύ σύντομη αποδείχτηκε η παρουσία της πολύ πεσμένης Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα που δεν ολοκλήρωσε καν τον αγώνα της κόντρα στη Ντόνα Βέκιτς αποσυρόμενη στις αρχές του δεύτερου σετ.

Το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο αυτήν την εβδομάδα για τον τίτλο στην Κωνσταντινούπολη είναι, το δίχως άλλο, η Καρολίν Βοζνιάκι που ξεκίνησε και αυτή με το δεξί κόντρα στην Κατερίνα Αλεξάντροβα

Τρίτη, 24/4: 1ος γύρος Istanbul Open

Sakkari (Greece) beat Buyukakcay (Turkey) 7-5 6-2
Vekic (Croatia) beat Radwanska (Poland) 6-1 2-0 ret
Begu (Romania) beat Jakupovic (Slovenia) 7-5 6-0
Putintseva (Kazakhstan) beat Cirstea (Romania) 0-6 6-1 6-0
Tomova (Bulgaria) beat Ivanknenko (Russia) 7-5 6-4
Parmentier (France) beat Aksu (Turkey) 6-2 6-2
Kovinic (Montenegro) beat Kalinskaya (Russia) 6-3 6-3
Rus (Netherlands) beat Zhang (China) 6-2 6-3
Wozniacki (Denmark) beat Alexandrova (Russia) 6-2 6-2
Hercog (Slovenia) beat Sabalenka (Belarus) 6-2 7-5

DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post Δική της η “Πόλη”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα