Με περίπατο στον τελικό ο Νόλε! – VIDEO

Ένας τρομακτικός Νόβακ Τζόκοβιτς ισοπέδωσε τον Κέβιν Άντερσον και προκρίθηκε πανεύκολα στον τελικό του φετινού ATP Finals όπου συναντά για δεύτερη φορά αυτήν την εβδομάδα τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Ασταμάτητος…

Αυτός ο Τζόκοβιτς που βλέπουμε είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση και γίνεται ολοένα και καλύτερος…

Ο Σέρβος τενίστας κέρδισε διά περιπάτου και τον Κέβιν Άντερσον χάνοντας μόλις τέσσερα games, 6-2, 6-2 με μια τρομερή εμφάνιση

δείχνοντας ξανά ότι είναι, αυτήν την περίοδο, μακράν ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο…

“Πλημμυρίζει” από αυτοπεποίθηση, διψά για τον έκτο του τίτλο σε ATP Finals, είναι αψεγάδιαστος σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του και δίχως να θέλουμε να προδικάσουμε κάτι, φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο να μην φύγει με το τρόπαιο του νικητή το βράδυ της Κυριακής…

Σε έναν τελικό όπου αποτελείται από δύο τενίστες του ομίλου Guga Kuerten, με τον Τζόκοβιτς να συναντά και πάλι τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που προέρχεται από τον θρίαμβο κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ αλλά είχε ηττηθεί στη φάση των ομίλων άνετα από τον Σέρβο.

Έχοντας αποκτήσει τρελό ρυθμό κόντρα σε big servers από τη φάση των ομίλων, ο Τζόκερ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στο να εξουδετερώσει το πρώτο σερβίς του Άντερσον που δεν έβγαινε και μεγάλη συχνότητα (κοντά στο 50% σε όλο το ματς).

Τη μάχη από την βασική γραμμή την κέρδισε κατά κράτος είχε όταν χρειάστηκε να αμυνθεί είτε με τρομερές επιθέσεις και ο Νοτιοαφρικανός συνεχώς ακολουθούσε στο σκορ τον Σέρβο που προπορευόταν σε όλο το ματς.

Ο Τζόκοβιτς ξεκίνησε με break και τα δύο σετ, για ακόμα ένα ματς δεν παραχώρησε κανένα break point (δεν έχει υποστεί break σε όλο το τουρνουά), τα groundstrokes του ήταν “ρομποτικά” σχεδιασμένα και δεν είχε κανένα πρόβλημα να τελειώσει τον αγώνα σε κάτι παραπάνω από μία ώρα.

Φαντάζει και είναι ανίκητος αυτή τη στιγμή.

Μπορεί ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ να σταματήσει αυτό το “τρένο δίχως φρένα”;

Αν το καταφέρει, μιλάμε για ένα από τα επιτεύγματα της σεζόν…

Ειδάλλως, ο θρυλικός Νόβακ Τζόκοβιτς θα “γράψει” το βράδυ της Κυριακής ιστορία για πολλοστή φορά στην ασύλληπτη καριέρα του…

Σάββατο, 17/11: Ημιτελικοί ATP Finals

Zverev (Germany) beat Federer (Switzerland) 7-5 7-6(5)
Djokovic (Serbia) beat Anderson (S. Africa) 6-2 6-2

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW | OOP (-2h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Με περίπατο στον τελικό ο Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα