Τζον Ίσνερ: “Η καλύτερή μου σεζόν” – VIDEO

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Τζον Ίσνερ θα ολοκληρώσει μια σεζόν μέσα στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης

Ήταν ούτως ή άλλως μια πολύ καλή σεζόν για τον Μάριν Τσίλιτς, με δύο τίτλους και μάλιστα ο ένας εκ των οποίων σε τουρνουά της σειράς Masters (Μαϊάμι).

Το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε με την παρθενική του πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου και παρ’ότι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τρεις ήττες, ο 33χρονος Αμερικανός δήλωσε υπερήφανος και ικανοποιημένος με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η χρονιά.

“Από

πολλές πλευρές, ήταν η καλύτερή μου χρονιά. Τερματίζω στην καλύτερη κατάταξη. Θα τερματίσω στο Top10 για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Στα 33 πιστεύω ότι είναι μια αξιοθαύμαστη σεζόν για μένα. Είμαι εδώ και 9 συνεχόμενα χρόνια στο Top20 του κόσμου. Είμαι υπερήφανος για ότι κατάφερα φέτος. Είχα τρία πραγματικά πολύ καλά τουρνουά, ειδικά αυτό στο Μαϊαμι ενώ έφτασα στα ημιτελικά του Wimbledon και στα προημιτελικά του US Open” τόνισε ο Ίσνερ, αποχαιρετώντας το Λονδίνο.

Το καλό νέο για τον Ίσνερ είναι ότι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει κι άλλο την κατάταξή του αφού μέχρι τον Μάρτιο και τα δύο Αμερικάνικα Masters, έχει μόλις 30 πόντους να υπερασπιστεί.

“Υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Θα προσπαθήσω από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς να παίξω καλά και να βελτιώσω ακόμα περισσότερο το ranking μου” πρόσθεσε Ίσνερ που πρόσφατα έγινε και μπαμπάς.

The post Τζον Ίσνερ: “Η καλύτερή μου σεζόν” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα