ΡΟΑ: Ετήσια εκδρομή “Προφήτης Ηλίας”

Ετήσιο γεγονός μεγάλης ανταπόκρισης από τα μέλη του έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το cτουρνουά – εκδρομή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης με το ιστορικό όνομα «Προφήτης Ηλίας».

Όνομα που παρέμεινε από τη δεκαετία του 70 καθώς το τουρνουά γινόταν στο Ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία πλέον άλλαξε προορισμό καθώς τα 70 και πλέον δωμάτια των 240 συμμετεχόντων δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν εκεί παρ’όλη τη μαγεία του αρχικού προορισμού.

Πολλές δεκαετίες πριν τα μέλη του ομίλου συνήθως μετά την κουραστική τουριστική σεζόν έκαναν μια απόδραση από τη ρουτίνα τους κάνοντας μια εκδρομή-τουρνουά

στο Ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία.

Από τότε και κάθε χρόνο ανελλιπώς τα μέλη οι αθλητές , οι γονείς των παιδιών αλλά και οι φίλοι του ομίλου αναμένουν την όμορφη αυτή αθλητική εκδρομή με την τεράστια παράδοση.

Πολλές δεκαετίες πριν τα μέλη του ομίλου συνήθως μετά την κουραστική τουριστική σεζόν έκαναν μια απόδραση από τη ρουτίνα τους κάνοντας μια εκδρομή-τουρνουά στο Ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία. Καθώς ο Όμιλος χρόνο με τον χρόνο αυξάνει το δυναμικό του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αρχικό προορισμό και να αναζητήσει ξενοδοχεία με πολλά δωμάτια και γήπεδα τένις.

Έτσι και φέτος στο ξενοδοχείο Magic Life τα γήπεδα θα πάρουν φωτιά.Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο μέλη, αθλητές των ακαδημιών, αθλητές από τα γκρουπ ενηλίκων αλλά και φίλοι του ομίλου ετοιμάζονται για ένα τριήμερο με πολύ τενις. Έντονο χαρακτηριστικό της εκδρομής είναι το οικογενειακό κλίμα καθώς κάθε χρόνο όλο και περισσότερες οικογένειες με μικρά και μεγάλα παιδιά συμμετέχουν και σχηματίζουν μικρότερες και μεγαλύτερες παρέες στο καφέ στο φαγητό αλλά και στα γήπεδα καθώς τα 6 γήπεδα τένις του Magic Life δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει συζητήσεις συμφωνίες επιχειρηματικές πράξεις.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει επιχειρηματικές συμφωνίες αλλά και πολιτικές συζητήσεις καθώς σπάνια μπορείς να πετύχεις τόσες διαφορετικές αλλά και σημαντικές προσωπικότητες συγκεντρωμένες σε ένα χώρο υπό καθεστώς χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το Σάββατο στις 17:00 θα ξεκινήσει το «Οικογενειακό» Τουρνουά με συμμετοχή συνήθως ενός ενηλίκου και ενός ανηλίκου μέλους της οικογένειας (κάτω των 14 ετών).

Το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά ενηλίκων στα διπλά με συμμετοχή στην κάθε ομάδα ενός έμπειρου και ενός όχι τόσο έμπειρου αθλητή μια παράδοση του συγκεκριμένου τουρνουά που συντελεί στο δέσιμο των παλαιών και των νέων μελών του.

Το μεσημέρι βρίσκει τους αθλητές κουρασμένους αλλά και απόλυτα ικανοποιημένους καθώς το πνεύμα σε αυτούς τους αγώνες είναι η γνωριμία η ευγένεια και η συμβίωση σε ένα χώρο με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Ίσως μοναδικό το τουρνουά αυτό στην Ελλάδα έχει πολλαπλά οφέλη καθώς τα μέλη του ομίλου γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά και με τους junior αθλητές αποκτώντας άποψη για το επίπεδο το ήθος και την προσωπικότητα νέων και έμπειρων μελών.

49 χρόνια φέτος από το πρώτο τουρνουά «Προφήτης Ηλίας» αλλά και 70 χρόνια από την ίδρυση του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης ο τεχνικός διευθυντής του Ομίλου κύριος Φώτης Βαζαιος θα προσφέρει στα μέλη αλλά και στα παιδιά των συμμετεχόντων δωρεάν Μίνι σεμινάρια τεχνικής κατά την διάρκεια και των τεσσάρων ημερών Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα με στόχο την ατομική βελτίωση στο άθλημα .

The post ΡΟΑ: Ετήσια εκδρομή “Προφήτης Ηλίας” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα