Με ανατροπή στον 2o γύρο ο Μάρεϊ – VIDEO

Ο Άντι Μάρεϊ πέτυχε την 4η νίκη του στο Ασιατικό Swing, κερδίζοντας με ανατροπή τον Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο, στο ντεμπούτο του στο Shanghai Masters…

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως κατάφερε να βρει τις λύσεις που χρειαζόταν, παίρνοντας πολύ σημαντική πρόκριση για τον 2ο γύρο του Masters τουρνουά στη Σαγκάη.

Ο Βρετανός πρωταθλητής, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, στην πρεμιέρα του στην διοργάνωση, μιας και ο Αργεντινός αντίπαλός του κατέκτησε το εναρκτήριο σετ του αγώνα, όμως το πρώην Νο1 του κόσμου, είχε τις απαντήσεις

του.

Μετά από δυο ώρες και 17 λεπτά αγώνα, ο Μάρεϊ επικράτησε του Λοντέρο, Νο56 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης, με 2-6, 6-2, 6-3 και θα αντιμετωπίσει τον Φάμπιο Φονίνι στη συνέχεια του τουρνουά, σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι για τον 2ο γύρο.

Bend it like @andy_murray.

: @TennisTV | #RolexShMasters pic.twitter.com/ClHPA1kUwj

ATP Tour (@atptour) 7 Οκτωβρίου 2019


Ο Ιταλός, πήρε μια εντυπωσιακή πρόκριση νωρίτερα την Δευτέρα, κερδίζοντας τον φορμαρισμένο Σαμ Κουέρι με το εμφατικό 6-4, 6-2.

Προκρίσεις πανηγύρισαν επίσης και οι Γκαέλ Μονφίς και Μίχαηλ Κουκούσκιν, κόντρα σε υπολογίσιμους αντιπάλους.

Ο Γάλλος απέκλεισε τον Λορέντζο Σονέγκο με 7-5, 6-7(1), 6-3 και θα παίξει κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτζ στον 2ο γύρο. Ο Καζάκος από την πλευρά του, απέκλεισε τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς με 7-6(4), 6-4 και περιμένει τον νικητή του αγώνα Γκοφάν-Γκασκέ.

.@Gael_Monfils has got the wheels.

: @TennisTV | #RolexShMasters pic.twitter.com/dLWvqYpC4M

ATP Tour (@atptour) 7 Οκτωβρίου 2019


SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με ανατροπή στον 2o γύρο ο Μάρεϊ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα