Μασού: “Δεν ήρθαν ακόμη τα καλύτερα για τον Τιμ”

19:10 2/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο προπονητής του Ντομινίκ Τιμ και χρυσός Ολυμπιονίκης του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο μονό ανδρών το 2004 στην Αθήνα, Νικολάς Μασού, μίλησε για την αγωνιστική περίοδο που διάγει ο Αυστριακός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χιλιανός, αναφέρθηκε στα προβλήματα του Τιμ με τους τραυματισμούς του, αλλά και στην άσχημη

πνευματική κατάσταση που βρέθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Όντας υπέρμετρα αισιόδοξος όσον αφορά τη συνέχεια της καριέρας του Ντομινίκ, ο 41χρονος επεσήμανε πως τα καλύτερα ακόμη δεν ήρθαν για τον Νο6 του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Όλοι οι αθλητές περνούν δύσκολες στιγμές στις καριέρες τους. Είτε όταν είναι νέοι, είτε όταν βρίσκονται σε μεγαλύτερη ηλικία.

Θυμάμαι πως πριν μερικούς μήνες, όλοι έλεγαν ότι ο Ντομινίκ πλησιάζει στο Νο1. Πριν κερδίσει το US Open, η πιο μεγάλη ερώτηση που υπήρχε, ήταν το πότε θα κερδίσει το 1ο του Slam ο Ντομινίκ.

Τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Οι αθλητές πρέπει να προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες. Στην πίεση, που είναι φυσιολογική για αυτό το επίπεδο.

Οι καλές στιγμές, πρέπει να αντιμετωπίζονται με ηρεμία. Με την ίδια ηρεμία πρέπει να αντιμετωπίζονται και οι κακές στιγμές. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Ξέρω ότι δουλεύει πολύ σκληρά, ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί, ξέρω ότι όσα έχει κερδίσει στην καριέρα του, τα κέρδισε γιατί τα άξιζε.

Ξέρω ότι όταν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Είναι νέος ακόμη, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος και έχω αυτοπεποίθηση, ότι τα επόμενα πέντε χρόνια του, θα είναι τα καλύτερά του”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μασού: “Δεν ήρθαν ακόμη τα καλύτερα για τον Τιμ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μασού, “Δεν, Τιμ”,masou, “den, tim”