Ρουντ: Ισοφάρισε ρεκόρ 10ετίας!

16:22 2/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Κάσπερ Ρουντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις φετινές του επιδόσεις, έχοντας φτάσει ήδη τους 4 τίτλους στη σεζόν και τους 5 στην καριέρα του (σε 7 τελικούς), όλους σε χωμάτινη επιφάνεια! 

Ο Νορβηγός που βρίσκεται πλέον στο Νο12 του κόσμου, επικράτησε στον τελικό του Κίτζμπουελ (Αυστρία) του Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ με 6-1, 4-6, 6-3 σ’ ένα παιχνίδι που διεκόπη τρεις φορές, ελέω βροχής, καταρρίπτοντας ένα μεγάλο ρεκόρ. 

Με τον τελευταίο τίτλο του ο 22χρονος έγινε ο 1ος παίκτης του Tour που κατακτά τρεις συνεχόμενους τίτλους, σε ισάριθμες εβδομάδες (Μπάστατν, Γκσταντ,

Κίτζμπουελ) μετά από τον Άντι Μάρεϊ που έκανε ακριβώς το ίδιο τον Οκτώβριο του 2011 κατακτώντας κατά σειρά τα τουρνουά σε Ταϊλάνδη, Ιαπωνία και Κίνα.

“Αισθάνομαι εκπληκτικά. Ήμουν αρκετά νευρικός στο τέλος. Ήξερα για τι έπαιζα. Τρεις τίτλοι στη σειρά είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το μοναδικό. Μια ημέρα με βροχή, διακοπές και στο τέλος κατέκτησα τον τίτλο.”, δήλωσε ο Ρουντ.

“Ήταν αρκετά δύσκολο. Γνώριζα ότι ο καιρός θα ήταν βροχερός οπότε ήμουν προετοιμασμένος για τις καθυστερήσεις και τις διακοπές του αγώνα. Ήταν λίγο ενοχλητικό, όμως κατάφερα να κρατήσω τη συγκέντρωση μου μέχρι το τέλος”.

Μετά τη νίκη αυτή ο Ρουντ “τρέχει” ένα ρεκόρ 12-0, ενώ παράλληλα αυτή ήταν η 35η νίκη του στη σεζόν (35-9). 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ρουντ: Ισοφάρισε ρεκόρ 10ετίας! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα