Πλησιάζει η απόσυρση του Κύργιου ;

18:01 2/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Νικ Κύργιος στη συνέντευξη τύπου που έδωσε από την Ουάσινγκτον, μια ημέρα πριν την έναρξη του Citi Open, στο οποίο θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, άφησε να εννοηθεί πως πλησιάζει η απόσυρσή του από το Tour!

Ο Ελληνοαυστραλός, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Μακένζι ΜακΝτόναλντ, τα ξημερώματα της Τετάρτης, όμως δεν φαίνεται να αισθάνεται πολύ άνετα στα courts τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο 26χρονος τόνισε πως σε κάθε τουρνουά που αγωνίζεται, αισθάνεται ότι ίσως είναι το τελευταίο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σε κανένα τουρνουά δεν παίζω αδιάφορος. Πλέον, σε

όλους τους αγώνες μου παίζω για να νικήσω. Κάθε φορά που βρίσκομαι σε μια διοργάνωση, θέλω να παίζω όσο μπορώ. Μου αρέσει που συνεχίζω και αγωνίζομαι σε τουρνουά.

Προσπαθώ να παίζω όσο καλύτερα γίνεται, για να κερδίζω. Πλέον δεν χαρίζω τίποτα. Μόνο που προπονούμαι σε τέτοια courts, που βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο και που έχω την ευκαιρία να παίζω με τους καλύτερους τενίστες του κόσμου, μου αρκεί.

Όμως, δεν θέλω να λέω ψέματα. Δεν μου αρέσει. Γι’ αυτό, μπορώ να πω, πως το τένις δεν μου λείπει τόσο πολύ πια. Είναι ωραίο που έχω επιστρέψει κι έχω ελπίδες να κατακτήσω μερικά τουρνουά.

Όμως, κάθε φορά που παίζω σε ένα τουρνουά, αισθάνομαι πως ίσως είναι το τελευταίο της καριέρας μου. Στην Ατλάντα την προηγούμενη εβδομάδα, το ένιωσα αυτό το συναίσθημα. Τώρα, στην Ουάσινγκτον, δεν ξέρω αν το νιώσω.

Αισθάνομαι περίεργα πάντως για την καριέρα μου αυτή τη στιγμή. Εδώ και μερικές εβδομάδες σκέφτομαι πολύ ότι ίσως αυτά τα τουρνουά που δίνω τώρα, μπορεί να είναι τα τελευταία μου”.

CITI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πλησιάζει η απόσυρση του Κύργιου ; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα