Αποκλείστηκε και ο Μονφίς – VIDEO

Ούτε ο Γκαέλ Μονφίς “επιβίωσε” στο ταμπλό του Zhuhai Championships. Ο Γάλλος, ηττήθηκε από τον Άμπερτ Ράμος Βινόλας και έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Αντίθετα, προελαύνουν Μπαουτίστα Άγκουτ και Μαναρινό…

Μετά τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά από τη συνέχεια του φετινού Zhuhai Championships, άλλος ένας τενίστας εκ των μεγάλων φαβορί για τον τίτλο, ο Γκαέλ Μονφίς, αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Ο Γάλλος ηττήθηκε με 7-5, 6-4 από το Νο8 του ταμπλό, Άλμπερτ Ράμος Βινόλας και είπε πρόωρο αντίο, από τη φάση των προημιτελικών.

Μια ώρα και 41 λεπτά χρειάστηκε ο έμπειρος

Ισπανός για να κάμψει την αντίσταση του Μονφίς, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση του στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει ακόμη έναν Γάλλο.

Patience, consistency and a world class forehand pass from @albertramos88 #ZC19 pic.twitter.com/6weetcTC3V

Tennis TV (@TennisTV) 27 Σεπτεμβρίου 2019


Ο λόγος, για τον Αντριάν Μαναρινό. Ο 29χρονος συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο 250αρι τουρνουά της Ζουχάι και το Σάββατο θα διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Σήμερα, πάντως, χρειάστηκε μόλις 79 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο του απρόβλεπτου Νταμίρ Ντζουμχούρ, κερδίζοντας τον με το άνετο 6-1, 6-4.

Bossed it @AdrianMannarino playing lights out tennis in Zhuhai! pic.twitter.com/NTn1Zhlxqd

Tennis TV (@TennisTV) 27 Σεπτεμβρίου 2019


Από το κάτω μέρος του ταμπλό, συνεχίζει ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, που επικράτησε του Αντρέας Σέπι με 6-2, 6-2 και περιμένει πλέον την αναμέτρηση του Άλεξ Ντε Μινόρ με τον Μπόρνα Τσόριτς, για να μάθει τον αντίπαλό του στην “4αδα”.

ZHUHAI CHAMPIONSHIPS | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποκλείστηκε και ο Μονφίς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα