Barcelona Open: Εύκολα στους “16” ο Ρουντ (vid)

O No7 στον κόσμο Κάσπερ Ρουντ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο ATP 500 της Βαρκελώνης επικρατώντας του Νο81 Μπράντον Νακασίμα με 6-3, 6-2 σε 1,5 ώρα για να προκριθεί πρώτος στους “16” της διοργάνωσης.

Ο Νορβηγός που προέρχεται από μια κακή πορεία στο Μόντε Κάρλο όπου ηττήθηκε από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον γύρο των “16”, έπαιξε ένα ολοκληρωμένο ματς και χωρίς να απειληθεί καθόλου έφτασε εύκολα στη νίκη.

Στο πρώτο σετ

ο Ρουντ προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο αντίπαλός του πήρε αμέσως το μπρέικ πίσω ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στη συνέχεια ήρθε το καθοριστικό μπρέικ για τον 23χρονο που μετά από λίγη ώρα έκλεισε το πρώτο σετ στο σερβίς του ύστερα από 3 χαμένα set points.

Straight outta @rnadalacademy @CasperRuud98 with that iconic follow through!#BCNOpenBS pic.twitter.com/JhswkrYPXO

Tennis TV (@TennisTV) April 19, 2022

H κατάσταση ήταν ακόμη πιο εύκολη για τον Νορβηγό στο 2ο σετ όπου με 2 μπρέικ το κατέκτησε σφραγίζοντας τη νίκη στην πρεμιέρα του στη Βαρκελώνη.

Back at it @CasperRuud98 bounces back from an early Monte Carlo loss, defeating Nakashima 6-3 6-2 in Barcelona #BCNOpenBS pic.twitter.com/hkq0Zp9xud

Tennis TV (@TennisTV) April 19, 2022

All of us running round to not hit a backhand @CasperRuud98 #BCNOpenBS pic.twitter.com/cjFIrJTS98

Tennis TV (@TennisTV) April 19, 2022

“O Νακασίμα παίζει αρκετά καλά, δεν το βλέπουμε συχνά στο χώμα κάποιος να παίζει τόσο επιθετικά στις επιστροφές. Αυτό μου δημιούργησε προβλήματα ειδικά όταν έπαιζε flat αλλά στο τέλος το top spin μου ήταν αποτελεσματικό και βρήκα το τένις μου. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα, καθώς τώρα τελευταία δεν ένιωθα και τόσο καλά. Τα πράγματα πάνε καλύτερα για εμένα και αποκτώ όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το τένις είναι περιέργο άθλημα αν σκεφτείτε τα αποτελέσματά μου την προηγούμενη χρονιά και το γεγονός ότι πριν από έναν μήνα είχα τελικό στο Μαϊάμι, αλλά 2-3 κακές προπονήσεις μπορούν να σε αποσυντονίσουν. Προσπαθώ φυσικά να ξαναβρώ το καλό μου επίπεδο και μια νίκη σαν τη σημερινή βοηθάει πολύ.” δήλωσε μετά το ματς ο Ρουντ.

Ο Κάσπερ Ρουντ θα αντιμετωπίσει ενάν εκ των Μπούμπλικ ή Ρουσουβουόρι για μία θέση στα προημιτελικά την Πέμπτη 21/4.

ATP 500 BARCELONA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Barcelona Open: Εύκολα στους “16” ο Ρουντ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα