Ήττα στην επιστροφή για Τιμ (vids)

Ο Ντομινίκ Τιμ επέστρεψε στα γήπεδα για το πρώτο του επίσημο ματς μετά τις 21 Ιουνίου 2021, στον γύρο των “32” του Serbia Open ψάχνοντας ακόμη τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό του στον καρπό. Ο Αυστριακός πρώην No3 και νυν Νο54 στον κόσμο δεν κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή του και με νίκη καθώς ηττήθηκε από τον Νο80 Τζον Μίλμαν με 6-3, 3-6, 6-4 σε 2 ώρες και 33 λεπτά.

Ήταν

ένα αρκετά κλειστό ματς με τον Τιμ να δείχνει καλά σημάδια ανά διαστήματα αφήνοντας πολλές ελπίδες ότι στο μέλλον θα μπορέσει να ανακάμψει και να βρεθεί στο καλύτερό του επίπεδο.

He’s BACK!

Dominic Thiem takes on John Millman in his first ATP Tour match since June 2021.

Watch #SerbiaOpen Live Streams https://t.co/hOHmv2wMlX pic.twitter.com/kYGDch1AjR

Tennis TV (@TennisTV) April 19, 2022

Το πρώτο σετ ξεκίνησε δυναμικά για τον Αυστραλό που προηγήθηκε αρκετά νωρίς με break, με τον Τιμ να προσπαθεί ακόμη να βρει ρυθμό έχοντας όμως εξαιρετικά χτυπήματα σε μερικές φάσεις. Ο Αυστριακός προσπάθησε να αντιδράσει απαντώντας αμέσως στο break που υπέστη, όμως και πάλι ο Μίλμαν ήταν αυτός που έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του κλείνοντας το πρώτο σετ υπέρ του.

That backhand-forehand combo @domithiem #SerbiaOpen pic.twitter.com/zfY8T0FvYG

Tennis TV (@TennisTV) April 19, 2022

H αντεπίθεση ήρθε στο 2ο σετ για τον Τιμ όπου φάνηκε να πατάει καλύτερα στο κορτ και σερβίροντας πιο αποτελεσματικά (κοντά στο 80%) προηγήθηκε με 5-2. Ο Μίλμαν δεν είχε απάντηση και το σετ έληξε υπέρ του Αυστριακού.

Trademark Thiem @domithiem #SerbiaOpen pic.twitter.com/0ERfSyzrkD

Tennis TV (@TennisTV) April 19, 2022

The Read & The Skills @domithiem #SerbiaOpen pic.twitter.com/TdUJW6mVeX

Tennis TV (@TennisTV) April 19, 2022

Το 3ο σετ ήταν το πιο κλειστό του αγώνα με τους δύο τενίστες να μην ρισκάρουν ιδιαίτερα μέχρι και το 4-4. Εκεί ο Τιμ ένιωσε για πρώτη φορά στο σετ την απειλή του αντιπάλου του, καθώς αναγκάστηκε να σβήσει 2 break points παίρνοντας τελικά το game με μεγάλη δυσκολία και δείχνοντας παράλληλα την ποιότητά του. Μετά από λίγο ωστόσο ο Μίλμαν έφτασε σε τριπλό match point το οποίο δεν άργησε να εκμεταλλευτεί παίρνοντας την πολύ δύσκολη νίκη.

Οι δύο τενίστες στο τέλος είχαν μια πολύ όμορφη στιγμή στο φιλέ με τον Μίλμαν να λέει στον Τιμ “Όταν θα είσαι στο 100% θα δυσκολεύομαι πολύ”.

Pure honesty from @johnmillman @domithiem #SerbiaOpen pic.twitter.com/W5NTAcYQe4

Tennis TV (@TennisTV) April 19, 2022

“Δεν μπορώ να πανηγυρίσω και να πω ότι είναι μεγάλη νίκη επειδή μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, έχω επιστρέψει από 3 χειρουργία. Είναι πολύ δύσκολοι οι τελευταίοι 12 μήνες για τον Τιμ. Είναι καλύτερο για το τένις να τον έχουμε στο τουρ. Όταν αρχίσει να πιάνει ρυθμό ειδικά στο χώμα θα είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους μας.” δήλωσε ο Μίλμαν μετά το ματς.

“I know it has been a really tough 12 months for @domithiem. The game is better for it, having him back.”

Love and respect from @johnhmillman. He knows further challenges lie ahead! #SerbiaOpen pic.twitter.com/Jylz9ptA3p

Tennis TV (@TennisTV) April 19, 2022

Αυτό ήταν ένα πολύ θετικό τεστ για τον Ντόμι και σίγουρα θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος για το επίπεδό του, λαμβάνοντας υπόψιν πως λείπει από τα τουρνουά για σχεδόν ένα χρόνο.

Ο Τζον Μίλμαν θα αντιμετωπίσει τον Μιομίρ Κεσμάνοβιτς στον 2ο γύρο του Serbia Open.

ΑΤP 250 SERBIA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Ήττα στην επιστροφή για Τιμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα