Μάρεϊ: “Θα είμαι έτοιμος το 2021!”

Μπορεί να προβλημάτισε πάρα πολύ για όσο, πολύ λίγο, αγωνίστηκε μέσα στο 2020, ωστόσο, ο Άντι Μάρεϊ είναι πεπεισμένος ότι θα παρουσιαστεί έτοιμος και καλύτερος την επόμενη σεζόν!

Μόλις επτά ματς έπαιξε συνολικά ο Μάρεϊ στο “ταλαιπωρημένο” από όλες τις απόψεις, 2020, πετυχαίνοντας μόλις τρεις νίκες.

Ο 33χρονος Βρετανός ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Νο121 του κόσμου με τρεις σερί ήττες κρατώντας, σαν καλύτερη στιγμή, τη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Σινσινάτι.

Τόσο σωματικά όσο και αγωνιστικά, ο Μάρεϊ ήταν πολλά επίπεδα κάτω

από έναν “κανονικό” εαυτό ενώ ο ισοπεδωτικός τρόπος με τον οποίο ηττήθηκε από τον Σταν Βαβρίνκα στο Ρολάν Γκαρός προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Ο ίδιος…παραμένει αισιόδοξος!

“Το μόνο στοιχείο στο παιχνίδι μου που δεν θα φτάσει τα παλιά μου στάνταρντ είναι η ταχύτητα. Όλα τα άλλα μπορούν να έρθουν. Έχω τεράστιο κίνητρο για την επόμενη χρονιά και λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, θέλω ακόμα ένα μετάλλιο”.

“Πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαι μια χαρά, θα πρέπει να προσαρμοστώ τόσο στην ηλικία μου όσο και στο ότι έχω έναν μεταλλικό γοφό και απαγορεύεται να έχω περιττό βάρος και οποιαδήποτε άλλη “δυσαρμονία” που παλαιότερα μπορεί να μην είχε σημασία. Έχω ήδη στο μυαλό μου τις πρόσφατες καλές στιγμές, την κατάκτηση του τίτλου στην Αμβέρσα και τη νίκη επί του Ζβέρεφ στο Σινσινάτι και θα “χτίσω” από αυτές τη συνέχεια!” ανέφερε ο Muzza.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μάρεϊ: “Θα είμαι έτοιμος το 2021!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα