Μεντβέντεφ: ”Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο κόσμο”

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά τη τεράστια επιτυχία και τη κατάκτηση του σπουδαιότερου του τίτλου ως τώρα στη καριέρα, αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο, απολαμβάνοντας την συζήτηση μαζί με τον Γκάελ Μονφίς και τον Άντι Μάρεϊ, μέσω ζωντανής μετάδοσης που έκαναν οι δύο τους στο Twitch.

Το Νο4 του κοσμου, έκανε ένα εντυπωσιακό finish στη σεζόν, κατακτώντας το Paris Masters και φυσικά το Nitto ATP Finals, πετυχαίνοντας 10 σερί νίκες σε δύο εβδομάδες.

”Είναι απλά μοναδικό, κατάφερα

να κερδίσω 10 συνεχόμενα παιχνίδια για να κατακτήσω δύο τόσο μεγάλα τουρνουά στο τέλος της σεζόν. Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι στο Παρίσι με τον Κέβιν Άντερσον, που παραιτήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ στο tie break. Δεν μπορούσα να επιστρέψω ούτε μια μπάλα στο σερβίς του, έπαιζα πολύ άσχημα, δεν ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι,” είπε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

”Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμουν και ανέβαζα το επίπεδο στο τρόπο που αγωνίζομαι μέσα στο court. Η νίκη μου απέναντι στον Τιμ ήταν κάτι απίστευτο, είναι η καλύτερη νίκη της καριέρας μου ως τώρα, όχι μόνο επειδή κατέκτησα έναν τόσο μεγάλο τίτλο, αλλά και γιατί απέναντι μου είχα έναν αντίπαλο, ο οποίος έπαιζε εξαιρετικό τένις και είχε τεράστια αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Είμαι απλά ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο κόσμο αυτή τη στιγμή”.

Ο Άντι Μάρεϊ φάνηκε εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι ο Μεντβέντεφ δεν πανηγύρισε μετά τον πόντο που του έδωσε ουσιαστικά τον τίτλο στους ATP Finals. Πρόσθεσε ακόμη ότι ο προπονητής του, Ζιλς Σερβάρα, παρέμεινε το ίδιο ήρεμος μετά την στέψη του παίκτη του.

Ο Μεντέντεφ στάθηκε στο γεγονός ότι η έλλειψη πανηγυρισμών μέσα στο παιχνίδι, δεν σημαίνει ότι δεν το ζει.

”Ξεκίνησε τη περσινή σεζόν στο US Open, άλλες φορές περισσότερο, άλλες λιγότερο όταν είχα προβλήματα με τον κόσμο. Πιστεύω, πώς κάθε τενίστας μέσα στη χρονιά αποφασίζει να κάτι ξεχωριστό για τον ίδιο μέσα στο παιχνίδι για να κάνει τη διαφορά. ,” τόνισε ο Μεντβέντεφ. ”Ξέρω πώς να ελέγχω τα συναισθήματα μου, όχι πάντα γιατί είναι και δύσκολο ορισμένες φορές, αλλά προσπαθώ να το κάνω όσο γίνεται περισσότερο.

”Έδειξαν 12 winners παικτών από τους Nitto ATP Finals στο Λονδίνο. Ο κάθε παίκτης φώναζε, ούρλιαζε, το ζούσε και εμένα δεν με έδειξαν καν να πανηγυρίζω. Είναι ένας ξεχωριστός τρόπος, δεν θέλω να προκαλώ κανέναν και δεν το έχω κάνει αυτό. Είναι το στυλ μου, θα προσπαθήσω να το ακολουθήσω σε όλη μου τη καριέρα.

Ο Μεντβέντεφ στη συνέχεια προσπάθησε να τραβήξει και την προσοχή του Μονφίς.

”Μια από τις καλύτερες νίκες στη καριέρα μου ήταν, όταν σε κέρδισα στο Fifa 3-0!” είπε ο Μεντβέντεφ, ενώ παράλληλα ο Γάλλος άρχισε να γελάει. ”Ήταν κάτι ξεχωριστό. Πανηγύριζα έξαλλα, δεν μπορούσα να είμαι ήρεμος, πανηγύριζα Άντι” αναφερόμενος στον Μάρεϊ φυσικά.

”Συνέχεια μου λέει ότι είναι ο καλύτερος στο τουρνουά στο PlayStation και πόσο καλά παίζει, αλλά ξέρω περίπου δέκα άτομα που τον έχουν κερδίσει”, τόνισε με σαρκαστική διάθεση ο Μάρεϊ.

The post Μεντβέντεφ: ”Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο κόσμο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα