Μάρεϊ: “Χρειάστηκα χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου”

O Άντι Μάρεϊ είχε ένα απαιτητικό απόγευμα κόντρα στον Μαξ Πουρσέλ, το εμπόδιο του οποίου κατάφερε να ξεπεράσει στα 3 set και να πάρει τελικά το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Hall of Fame Open στο Νιούπορτ. Ο Σκωτσέζος εμφανίστηκε αρκετά ανακουφισμένος μετά τη νίκη του λέγοντας πως ο αντίπαλός του τον αιφνιδίασε αρκετά στο 1ο κομμάτι του αγώνα:

“Έχει πολύ διαφορετικό στυλ

παιχνιδιού σε σχέση με πολλούς παίκτες στο tour σήμερα.
Χρησιμοποιούσε πολύ το slice και από τις δύο πλευρές, κάτι που είναι πολύ σπάνιο. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να συνηθίσω σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, μόλις άρχισα να βρίσκω λίγο τον ρυθμό μου στη μέση του 2ου set, μπόρεσα να πάρω το ρυθμό στους πόντους και να τον πιέσω λίγο περισσότερο στο γήπεδο, ενώ στο πρώτο σετ σίγουρα δεν το έκανα αυτό.”

Μετά τη μάχη 2 ωρών και 23 λεπτών ο Μάρεϊ φάνηκε να έχει ενόχληση στο πόδι, καθώς κούτσαινε, κάτι που μπορεί να τον καθιστά αμφίβολο για το ματς κόντρα στον Αλεξάντερ Μπούμπλικ για τους “8”.

Never say die

Trailing a set and a break down, @andy_murray paves his way to victory, defeating Purcell 4-6 6-2 6-1 to reach the QF in Newport!@TennisHalloFame pic.twitter.com/BUCe3XcyUq

Tennis TV (@TennisTV) July 13, 2022

HALL OF FAME OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μάρεϊ: “Χρειάστηκα χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα