Μπάσταντ: Άλλη μια ήττα για τον Ρουντ (vids)

O Νο5 στον κόσμο Κάσπερ Ρουντ συνεχίζει να μην βρίσκεται σε φόρμα μετά την ονειρεμένη πορεία του στο Roland Garros όπου έφτασε μέχρι τον τελικό. Ο Νορβηγός γνώρισε μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά στο 250άρι Nordea Open του Μπάσταντ, όπου μάλιστα ήταν υπερασπιστής του τίτλου.

Με σκορ 6-4, 3-6, 7-5 σε μια μάχη που κράτησε 2,5 ώρες ο Ρουντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αργεντίνου Φρανσίσκο Τσερούντολο (Νο39) και έτσι έφτασε τις 4 ήττες στα τελευταία

5 ματς του.

Ο Τσερούντολο μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι κερδίζοντας το 1ο set και σβήνοντας 9 στα 11 break points που αντιμετώπισε, δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να ολοκληρώσει την ανατροπή, παρόλο που οδήγησε το ματς σε 3ο set.

A First Top 10 Win! @FranCerundolo upsets World No. 5 Casper Ruud with a 6-4 3-6 7-5 win in Bastad#NordeaOpen @NordeaOpen pic.twitter.com/Zk7bNOX7O3

Tennis TV (@TennisTV) July 13, 2022

Ο Νορβηγός μπορεί να είχε καλύτερα ποσοστά στο 1ο service από τον αντίπαλό του, όμως δεν κατάφερε να γίνει αποτελεσματικός στο πολύ κρίσιμο 12ο game του 3ου και καθοριστικού set όπου δέχθηκε το break που χάρισε τη πρώτη top-10 νίκη στον Αργεντίνο.

Στα προημιτελικά του Nordea Open ο Τσερούντολο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Καράτσεφ η Γκαστόν που θα αναμετρηθούν λίγο αργότερα.

ATP 250 NORDEA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μπάσταντ: Άλλη μια ήττα για τον Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα