Νιούπορτ: Απαιτητική πρόκριση για Μάρει στους “8”

Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Hall of Fame Open στο Νιούπορτ, εξασφάλισε ο Άντι Μάρει ο οποίος χρειάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα του Μαξ Πουρσέλ για να κερδίσει τον 24χρονο Αυστραλό, πρωταθλητή του πρόσφατου Wimbledon στα διπλά.

Ο 35χρονος Σκωτσέζος, αιφνιδιάστηκε από το αλλοπρόσαλλο παιχνίδι του Πουρσέλ όμως βρήκε σχετικά γρήγορα τον τρόπο να φέρει το παιχνίδι

στα μέτρα του και να πανηγυρίσει μια απαιτητική νίκη με 4-6, 6-2, 6-1 το απόγευμα της Τετάρτης.

“Έχει διαφορετικό παιχνίδι από πολλούς παίκτες στο tour. Χρησιμοποιεί το slice πολύ κι από τις δύο πλευρές κάτι που είναι σπάνιο. Μου πήρε λίγο χρόνο να το συνηθίσω. Μόλις βρήκα το ρυθμό μου στα μέσα του 2ου σετ, κατάφερα να κυριαρχώ στους πόντους και να τον πιέσω παραπάνω κάτι που δεν μπορούσα στο 1ο σετ” είπε ο Μάρει ο οποίος δέχθηκε τέσσερα breaks και πέτυχε εφτά στον αντίπαλό του.

Επόμενο τεστ για τον Μάρει, ο 25χρονος Καζάκος, Αλεξάντερ Μπούμπλικ ο οποίος κέρδισε με 6-3, 3-6, 6-2 τον Τζακ Σοκ.

Την πρόκριση στους “8” εξασφάλισε και ο τέσσερις φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Τζον Ίσνερ με νίκη 6-3, 7-6(6) επί του Πίτερ Γκόζοφτσικ.

Η αναμέτρηση του Αλιασίμ με τον Κούμπλερ δεν ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, με το σκορ να είναι 6-5 υπέρ του Καναδού στο 3ο σετ και τον Αυστραλό να σερβίρει για να στείλει το ματς στο tie break.

Τον νικητή περιμένει στα προημιτελικά ο Τζέιμς Ντάκγουρθ.

HALL OF FAME OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Νιούπορτ: Απαιτητική πρόκριση για Μάρει στους “8” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα