Βουδαπέστη: Η Τσουρκένο νικήτρια στο μεγαλύτερης διάρκειας ματς της χρονιάς (vid)

Η Ουρκανή, Λέσια Τσουρένκο έγινε η πρώτη παίκτρια, από το πάνω μέρος του ταμπλό που εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Βουδαπέστης (250), ωστόσο για να συμβεί αυτό χρειάστηκε 3 ώρες και 54 λεπτά για να λυγίσει την Ρωσίδα Καμίλα Ραχίμοβα με 6-7(1) 6-4, 7-5. 

Μάλιστα αυτό ήταν και το μεγαλύτερης σε διάρκεια τουρνουά (για την ώρα) στο φετινό Tour ξεπερνώντας εκείνο της Ντάρια Σάβιλ με την Έμμα Ραντουκάνου στο τουρνουά της Γουαδαλάχαρα το οποίο είχε διάρκεια 3 ώρες και 36 λεπτά, χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί καθώς η Βρετανίδα εγκατέλειψε (τραυματισμός στο ισχίο) στα μέσα

του decider set κι ενώ η Αυστραλή ήταν μπροστά στο σκορ με 4-3.

Τα Top-5 ματς με τη μεγαλύτερη διάρκεια (2022)

Βουδαπέστη: Τσουρένκο – Ραχίμοβα (3:54)Γουαδαλάχαρα: Σάβιλ – Ραντουκάνου (3:37)Μαϊάμι: Γουότσον – Ρους (3:26)Μόντερέι: Χαντάντ Μάια – Μπόσκοβα (3:22)Παρίσι: Τάιχμαν – Αζαρένκα (3:18)

Στο παιχνίδι της Τσουρένκο με τη Ραχίμοβα αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Ουκρανή, όσο και η Ρωσίδα είχαν περισσότερα κερδισμένα games στα αντίπαλα σερβίς στα δικά τους. Η Τσουρένκο τελείωσε το παιχνίδι έχοντας κρατήσει 8 φορές το service της (8/17), ενώ έφτασε και σε 11 break (11/25). Από τη μεριά της η Ραχίμοβα κατάφερε να φτάσει σε 6 hold (6/17), ενώ είχε και 9 break (9/17).

Αναμφίβολα το πιο δραματικό ήταν το 3o set εκεί όπου η Τσουρένκο βρέθηκε πίσω στο με 5-3, ωστόσο η Ουκρανή με τέσσερα σερί games και δύο break κατάφερε να φτάσει στη νίκη και στην πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Καζάκας Γιούλια Πουντιντσέβα και της Βραζιλιάνας Λάουρα Πιγκόσι.

BUDAPEST WTA 250 SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Βουδαπέστη: Η Τσουρκένο νικήτρια στο μεγαλύτερης διάρκειας ματς της χρονιάς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα