Μαγιόρκα: Ένα βήμα μακριά από το κυρίως ταμπλό η Σακελλαρίδη

Μία νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων βρίσκεται η Σαπφώ Σακελλαρίδη, το οποίο διεξάγεται στην Παλμάνοβα της Μαγιόρκα, ενώ αποκλείστηκαν πρόωρα οι Μάρθα Ματούλα και Μιχαέλα Λάκη.

Η Σακελλαρίδη, αφού επικράτησε στον πρώτο γύρο της Γαλλίδας Νάχια Μπερεκοετσέα με 6-2, 6-2, νίκησε και την Ισπανίδα Πάουλα Αρίας Μάνχον με 6-4, 7-6(0), και θέλει μία νίκη ακόμα για να περάσει στους “32”.

Αυτό θα επιδιώξει απέναντι στην 26χρονη Ρουμάνα, και No. 463 της παγκόσμιας κατάταξης, Ιωάννα Λορεντάνα Ρόσκα, σε αναμέτρηση που θα αρχίσει σήμερα Τρίτη (21/3) στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος).

Αναφορικά με τις υπόλοιπες Ελληνικές συμμετοχές στη διοργάνωση, αποκλείστηκε στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων τόσο η Μάρθα Ματούλα, όσο και η Μιχαέλα Λάκη.

Η Ματούλα πέρασε με επιτυχία από τον 1ο γύρο κόντρα στην Ισπανίδα Αριάντνα Μπριόνες Γινέστα με 6-0, 6-1, όμως στον επόμενο γύρο “λύγισε” μετά από 2 tie-break κόντρα στην Σουηδέζα Κάισα Βίλντα Χένεμαν, 7-6(3), 7-6(4), και έμεινε εκτός συνέχειας.

Η Λάκη πήρε δύσκολη πρόκριση στον 1ο γύρο κόντρα στην Πορτογαλίδα Ίνες Μούρτα μετά από 2 tie-break, 7-6(5), 7-6(7), αλλά στον επόμενο γύρο δεν τα κατάφερε απέναντι στην 28χρονη τενίστρια από το Λιχτενστάιν, Καθίνκα Βον Ντέικμαν με 6-4, 6-1 και αποκλείστηκε.

Στα διπλά της ίδιας διοργάνωσης, η Μάρθα Ματούλα, έχοντας για συμπαίκτριά της την Γκεργκάνα Τοπαλόβα από τη Βουλγαρία αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο από το δίδυμο Ζακλίν Αντίνα Κρίστιαν (Ρουμανία) / Λέιρε Ρομέρο Γκορμάζ (Ισπανία).

Η μόνη που συνεχίζει είναι η Σαπφώ Σακελλαρίδη, έχοντας για παρτενέρ της την Λία Καρατάντσεβα (Βουλγαρία), και θα παίξουν κόντρα στις Αμίνα Άνσμπα και Εκατερίνα Μακάροβα, με στόχο την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

The post Μαγιόρκα: Ένα βήμα μακριά από το κυρίως ταμπλό η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα