“Λιοντάρι” ο Τσόριτς!

Για δεύτερο σερί ματς, ο Μπόρνα Τσόριτς επέστρεψε από break πίσω στο τρίτο σετ για να γυρίσει τον αγώνα του και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Indian Wells εις βάρος του Κέβιν Αντερσον!

Σε ένα από τα πιο χορταστικά ματς που είδαμε στο φετινό Indian Wells, Μπόρνα Τσόριτς και Κέβιν Αντερσον τα έδωσαν όλα σε ένα ντέρμπι με τα όλα με τον 21χρονο Κροάτη να κάνει και πάλι το θαύμα του!

Παρά το γεγονός ότι έμεινε με σετ πίσω και με break πίσω

στο τρίτο σετ, ο αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα, αυτήν την εβδομάδα, 21χρονος τενίστας, μπόρεσε να ανατρέψει όλες τις καταστάσεις και να κερδίσει τον φορμαρισμένο Αντερσον με 2-6, 6-4 7-6(3).

Ετσι, προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό σε Masters τουρνουά όπου θα τεσταριστεί σε μεγάλο βαθμό είτε αγωνιστεί με τον Χίον Τσανγκ, πολλώ δε μάλλον με τον Ρότζερ Φέντερερ!

Κλειδιά του ματς, η αντίδραση που έβγαλε ο πολύ βελτιωμένος, αγωνιστικά αλλά και πνευματικά φέτος, Κροάτης μετά την “καθαρή” απώλεια του πρώτου σετ αλλά και μόλις υπέστη το break στο τρίτο.

Ανασυγκροτήθηκε και με μεγάλη πνευματική ηρεμία που δεν είχε παλαιότερα, έφερε στα μέτρα του την κατάσταση και μετέφερε την πίεση στον Αντερσον που λύγισε πρώτος ειδικά στο τελειωτικό tie break του τρίτου σετ που έκρινε και τον αγώνα.

Οπωσδήποτε, είναι δεδομένο πως το Νο49 στον κόσμο που βρίσκεται τώρα δεν τον αντιπροσωπεύει.

Θα βρει την σταθερότητα για να το αλλάξει;

Είναι στο σωστό δρόμο πάντως!

Πέμπτη, 15/3: Προημιτελικοί Indian Wells

Coric (Croatia) beat Anderson (South Africa) 2-6 6-4 7-6(3)

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post “Λιοντάρι” ο Τσόριτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα