Δεν μπορούσα να με απολύσω!

Αφοπλιστικά ειλικρινής, ο Μπόρνα Τσόριτς μίλησε για το σκεπτικό αλλαγής σχεδόν όλης της ομάδα του που φαίνεται να δουλεύει καταπληκτικά μέχρι στιγμής!

Ο Μπόρνα Τσόριτς θεωρήθηκε από πολλούς ο NextGen παίκτης με την πιο αργή πρόοδο στα rankings και αυτό είναι φυσικά ένα γεγονός που δεν θα μπορούσε να προσπεράσει και ο ίδιος!

Ο 21χρονος Κροάτης αποφάσισε να αλλάξει κάτι για να δει τι τον φρενάρει από το να κάνει ένα άλμα προς τα πάνω στην παγκόσμια κατάταξη και, αφού δεν μπορούσε να απολύσει τον εαυτό του, άλλαξε την ομάδα του!

“Ημουν στην ίδια θέση την τελευταία τριετία, ανάμεσα

στο Νο40 και το Νο50. Νομίζω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Το εύχομαι βασικά! Προφανώς και έπρεπε να αλλάξω κάτι. Και μπορώ να αλλάξω τον εαυτό μου αλλά δεν μπορώ να τον απολύσω! Ετσι, άλλαξα την ομάδα μου και νομίζω ήταν μια έξυπνη κίνηση. Εχοντας σαν μέντορα τον Λιούμπισιτς, μαζί με τον Ρικάρντο Πιάτι και τον Κρίστιαν Σνάιντερ πάμε καλά!” ανέφερε ο Τσόριτς.

“Είμαστε καλή ομάδα και δουλεύουμε τέλεια. Οι προπονήσεις πάνε καταπληκτικά. Εχω ωφεληθεί τα μέγιστα”.

Με καλή πορεία στο Ντουμπάι αλλά ιδίως στο Indian Wells όπου έφτασε στον τρίτο του προημιτελικό Masters, μπορούμε να πούμε ότι έχει επιστρέψει;

“Δεν νιώθω ότι έχω επιστρέψει. Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Είχα δύο καλές εβδομάδες, μέχρις εκεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο επόμενο τουρνουά ή σε λίγους μήνες. Πρέπει να δείξω σταθερότητα για τρία με τέσσερα χρόνια όχι για τόσο λίγο για να φτάσω εκεί που θέλω” κατέληξε ώριμα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν μπορούσα να με απολύσω! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα