Την εξαφάνισε! – VIDEO

Με μια καθηλωτική εμφάνιση, η Ντάρια Κασάτκινα διέλυσε την Αντζελίκ Κέρμπερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells θεμελιώνοντας ακόμα περισσότερο την πεποίθηση πως είναι τενίστρια επιπέδου Τοπ10!

Είναι, δίχως αμφιβολία, η τενίστρια που έχει ξεχωρίσει περισσότερο από όλες όσες βρίσκονται ακόμα κάτω από τα 20 τους χρόνια.

Η 19χρονη τενίστρια τα έχει βάλει με την ελίτ του γυναικείου τένις και δείχνει όχι μόνο να ανταγωνίζεται ισάξια αλλά να κερδίζει σε πολλές περιπτώσεις κορυφαίες αντιπάλους.

Ηδη

φέτος κάνει ασύλληπτα πράγματα έχοντας ραγδαία άνοδο στο παιχνίδι της που την έχει οδηγήσει μέχρι το Νο19 στον κόσμο ενώ ασφαλώς είναι δεδομένο ότι θα ανέβει και άλλο.

Τελευταίο θύμα της Ρωσίδας με το πολύ ισορροπημένο και ολοκληρωμένο, παρά το νεαρό της ηλικίας, παιχνίδι, ήταν η Αντζελίκ Κέρμπερ.

Η, επίσης εξαιρετική φέτος, Γερμανίδα ηττήθηκε κατά κράτος με 6-0 6-2 από την Κασάτκινα σε έναν προημιτελικό που προμηνυόταν ντέρμπι αλλά μόνο αυτό δεν είδαμε.

Ο,τι ήθελε έκανε την Κέρμπερ το παιδί-θαύμα του Ρωσικού τένις καθώς η στρατηγική της συνδυάζει θαυμάσια τα λίγα λάθη με το πολύ πιεστικό παιχνίδι από τη βασική γραμμή.

Βάλτε σε όλα αυτά και την άριστη φυσική της κατάσταση και γίνεται ένα “κοκτέιλ” αθλήτριας εφιάλτη για όποιον πιθανό της αντίπαλο!

Τη νικήτρια του αγώνα της Βίνους Γουίλιαμς με τη Σουάρεζ Ναβάρο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά η Κασάτκινα που πάει για τον δεύτερο μεγάλο φετινό της τελικό μετά το Ντουμπάι (ήττα από Σβιτολίνα).

Πέμπτη, 15/3: Προημιτελικοί Indian Wells

Kasatkina (Russia) beat Kerber (Germany) 6-0 6-2

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

Kώστας Αϊτάκης

The post Την εξαφάνισε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα