Κύργιος: “Ξέρει να κερδίζει ματς”

Απέτυχε να επιβεβαιώσει το ντέρμπι με τον Τζόκοβιτς στον 3ο γύρο του Indian Wells, ο Νικ Κύργιος

Αν και προερχόταν από έναν απίθανο θρίαμβο στο Abierto Mexicano του Ακαπούλκου, κερδίζοντας κατά σειρά τους Ναδάλ, Βαβρίνκα, Ίσνερ και Ζβέρεφ, ο Νικ Κύργιος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Φίλιπ Κολσράιμπερ και τη δυνατότητα να αποδείξει ότι αξίζει, αντιμετωπίζοντας τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο στον επόμενο γύρο.

Ο 23χρονος Αυστραλός, ηττήθηκε καθαρά 6-4, 6-4 από τον πολύπειρο Γερμανό, έχοντας 5/5 χαμένες ευκαιρίες για break (όλες στο 1ο σετ).

Αφού έσωσε 4 break

points του Κύργιου στο 4ο game του εναρκτήριου σετ, ο Κολσράιμπερ πέτυχε το καθοριστικό break στο 7ο game (4-3) ενώ έσωσε ένα ακόμη break point του αντιπάλου του την ώρα που σέρβιρε για το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2ο σετ ο 35χρονος Γερμανός, Νο39 στον κόσμο, δεν απειλήθηκε καθόλου και χάρη στο break στο 5ο game (3-2), έφτασε στη νίκη μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά αγώνα.

“Είναι ένας απίστευτος μαχητής. Πιστεύω ότι δεν έκανα το καλύτερό μου ματς σήμερα αλλά στους κρίσιμους πόντους, όταν είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στο ματς, έβγαζε ωραίους πόντους. Είναι δύσκολος αντίπαλος και ξέρει να κερδίζει τα ματς” είπε ο Κύργιος για τον Κολσράιμπερ.

Ο Κύργιος έχει θετικό ρεκόρ 2-0 απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο ο Κολσράιμπερ που θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο στον 3ο γύρο του Indian Wells, υπολείπεται με 8-1.

Στο ίδιο box του ταμπλό, ο φορμαρισμένος Γκάελ Μονφίς χρειάστηκε τρία σετ για να κερδίσει με 6-4, 3-6, 6-3 τον Λεονάρντο Μάγερ και θα αντιμετωπίσει τον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας, πριν το πιθανό ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 4ο γύρο.

Νέα μεγάλη νίκη για τον Ίβο Κάρλοβιτς ο οποίος κέρδισε τον κατά 18 χρόνια νεαρότερο συμπατριώτη του, Μπόρνα Τσόριτς με 6-4, 7-6(2).

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Κύργιος: “Ξέρει να κερδίζει ματς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα