Και τώρα… όχι με Κύργιο – VIDEO

Την 50η του νίκη στο Indian Wells Masters πέτυχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Υπό το βλέμμα του πρώην Βασιλιά του αθλήματος, Πιτ Σάμπρας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε να σοβαρευτεί στο 2ο σετ για να αποφύγει επιπλέον προβλήματα κόντρα στον εμπνευσμένο Μπιορν Φρατάντζελο, στην πρεμιέρα του Σέρβου σούπερ σταρ στο BNP Paribas Open.

Ο 31χρονος άσος, επικράτησε 7-6(5), 6-2 του αντιπάλου του και προκρίθηκε

στον 3ο γύρο, εκεί που δεν θα συναντήσει τον Νικ Κύργιο, όπως όλοι περίμεναν αλλά τον Φίλιπ Κολσράιμπερ ο οποίος κέρδισε με 6-4, 6-4 τον θριαμβευτή του Ακαπούλκου.

Αυτή ήταν η 50η νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς στο BNP Paribas Open, τις περισσότερες που έχει πετύχει σε οποιοδήποτε Masters τουρνουά.

Το πρώτο σετ δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Σέρβο ο οποίος βρέθηκε να επιστρέφει στο 4-5 για να παραμείνει στη διεκδίκηση του σετ ενώ ο Φρατάντζελο, Νο128 στον κόσμο προηγήθηκε με mini break 5-4 και στο tie break.

Όμως, ο Τζόκοβιτς ήταν… Τζόκοβιτς στις κρίσιμες στιγμές και κατέκτησε όλους τους καθοριστικούς πόντους, φτάνοντας τελικά σε μια ελεγχόμενη νίκη, ανεβάζοντας στροφές στο 2ο σετ.

“Συγχαρητήρια στον Μπιορν. Έπαιξε καλά και δεν είχε να χάσει τίποτα. Το backhand του ήταν εξαιρετικό. Το 1ο σετ ήταν πολύ αμφίρροπο όμως όταν το πήρα, όλα έγιναν πιο εύκολα. Τελείωσα το ματς με θετική διάθεση” είπε ο Τζόκοβιτς αμέσως μετά.

Πλέον ο Νόλε τρέχει ρεκόρ 11-1 στη φετινή σεζόν, αγωνιζόμενος στο πρώτο του τουρνουά μετά την κατάκτηση του 15ου Grand Slam της καριέρας του στη Μελβούρνη.

Στην Αυστραλία ο Τζόκοβιτς άφησε στην 4η θέση με τις περισσότερες κατακτήσεις τον Πιτ Σάμπρας και εξέφρασε την έκπληξή του που τον είδε στις κερκίδες του Indian Wells Tennis Garden.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Και τώρα… όχι με Κύργιο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα