Άλλα 5 match points για τον Σίνερ στο Μαϊάμι (vid)

Μετά τα τρία match points που έσωσε στην πρεμιέρα του απέναντι στον Ρουσουβουόρι, ο Γιάνικ Σίνερ συνεχίζει να κάνει επίδειξη της ανθεκτικότητάς του στο Μαϊάμι.

Ο 20χρονος Ιταλός, Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε να επιβιώσει από την αναμέτρηση του 3ου γύρου την Κυριακή απέναντι στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και αφού έσωσε 5 match points του Ισπανού, έφτασε στη σπουδαία νίκη με 5-7, 7-5, 7-5 και στην πρόκριση στους “16” του Miami Open.

Ο Σίνερ, φιναλίστ του Masters της Φλόριντα

το 2021, από το ξεκίνημα του ματς βρισκόταν σε θέση κυνηγού και έσωσε το πρώτο του match point σερβίροντας στο 4-5 του 2ου σετ για να παραμείνει στο ματς. Με 11 σερί πόντους κατάφερε να στείλει το ματς στο 3ο σετ.

Εκεί, βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο όταν αναγκάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα με break του αντιπάλου του (5-2 games), κερδίζοντας τα πέντε τελευταία games του ματς ενώ έσωσε άλλα τέσσερα match points, σερβίροντας στο 4-5 του καθοριστικού σετ.

Έτσι, ο Σίνερ σφράγισε το σπουδαίο ραντεβού με τον Νικ Κύργιο στον 4ο γύρο του Miami Open, μετά και τη νίκη του φορμαρισμένου Αυστραλού νωρίτερα επί του Φάμπιο Φονίνι.

Αντίθετα, εκτός συνέχειας έμεινε ο Γκάελ Μονφίς που γνώρισε ανέλπιστη ήττα με 6-2, 6-3 από τον Φραντσίσκο Τσερούντολο με τον Αργεντίνο να κλείνει το ραντεβού με τον Φράνσις Τιαφό στον 4ο γύρο.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Άλλα 5 match points για τον Σίνερ στο Μαϊάμι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλλα 5, Σίνερ, Μαϊάμι,alla 5, siner, maiami