Κύργιος: “Από τα καλύτερα ματς που έχω παίξει στο χώμα”

14:16 7/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Νικ Κύργιος έπαιξε εξαιρετικό τένις και επικράτησε του Νο34 στον κόσμο Τόμι Πολ με 6-4, 6-2 για να προκριθεί στα προημιτελικά του US Men’s Clay Championships του Χιούστον, έχοντας ως μεγάλο όπλο το σερβίς του.

Ο 26χρονος συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία στο “παραδοσιακά” λιγότερο αγαπημένο του χώμα λέγοντας μάλιστα πως έπαιξε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του στη συγκεκριμένη επιφάνεια.

“Είναι πολύ καλός παίκτης (o Τόμι Πολ). Είναι νέος και έχει ήδη δείξει τι μπορεί να κάνει και ποιον μπορεί να νικήσει, έπρεπε να συγκεντρωθώ σήμερα, ήξερα ότι έπρεπε να

σερβίρω καλά.

Πιθανώς ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες που έχω παίξει στο χώμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξα εδώ σήμερα. Σέρβιρα πολύ καλά, οπότε ήθελα απλώς να κρατήσω τις καλές συνήθειες.

Με κάνετε να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Πάντα έλεγα ότι αν δεν ζούσα στην Αυστραλία, θα ζούσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Λατρεύω τις Ηνωμένες Πολιτείες, λατρεύω το NBA, μου αρέσει το μπάσκετ. Οι άνθρωποι είναι τόσο ωραίοι εδώ και οι περισσότεροι από τους καλούς μου φίλους στο tour είναι Αμερικανοί.

Ο Τζακ Σοκ είναι σαν αδερφός μου. Λατρεύω λοιπόν να παίζω στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι πολύ διασκεδαστικό και υπάρχουν εξαιρετικές συνθήκες εδώ.”

Με αυτή τη νίκη ο Νικ σφράγισε το ραντεβού του με τον τον lucky loser, Μάικλ Μο στα προημιτελικά την Παρασκευή 8/4 στις 20:00GR.

HOUSTON CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Κύργιος: “Από τα καλύτερα ματς που έχω παίξει στο χώμα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα