Κύργιος: “Το παιχνίδι μου ταιριάζει στο χώμα” (vid)

19:40 6/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Νο94 στον κόσμο Νικ Κύργιος, επέστρεψε στη χωμάτινη επιφάνεια ύστερα από 1055(!) μέρες και επικράτησε του Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 4-6, 6-3, 6-4 για τον 1ο γύρο του U.S. Men’s Clay Court Championship στο Χιούστον την Τρίτη.

Ο Ελληνοαυστραλός προσέφερε θέαμα στο κοινό και μετά το ματς αναφέρθηκε στη σχέση του με τα χωμάτινα γήπεδα, αλλά και στα… foot faults.

“Το χώμα προφανώς δεν είναι η αγαπημένη μου, αλλά απλώς σέρβιρα πολύ καλά και άρχισα να παίζω πιο επιθετικά. Γλιστρούσα λίγο, αλλά το παιχνίδι μου ταιριάζει πολύ καλά στο χώμα.

Υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα

εδώ έξω και το πλήθος είναι αρκετά ζωντανό, οπότε ανυπομονώ να συνεχίσω να προχωράω στο τουρνουά. Απλώς προσπαθώ να κάνω τα πάντα εκτός γηπέδου, προσπαθώ να ξεκουραστώ καλά, να τρώω καλά και να απολαύσω τον χρόνο μου εδώ.

Το Χιούστον είναι ένα υπέροχο μέρος, μπορείς να κάνεις πολλά ψώνια και πολλά διασκεδαστικά πράγματα. Το απολαμβάνω που γύρισα πίσω στο χώμα. Είναι ένα πολύ σύντομο ταξίδι για εμένα, οπότε απλώς το απολαμβάνω.”

Όσον αφορά τον κανόνα των foot faults ο Νικ είχε να πει:

“Κάνω αυτό το πράγμα για 9 χρόνια και είμαι ένας από τους καλύτερους σέρβερ στο τουρ. Τιμώ το τουρ και κάθε εβδομάδα παίρνω πρόστιμα ή ποινές για το τίποτα.”

Ο Νικ θα αντιμετωπίσει τον Νο34 Τόμι Πολ για μία θέση στα προημιτελικά του Χιούστον την Τετάρτη στις 23:20GR.

HOUSTON CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Κύργιος: “Το παιχνίδι μου ταιριάζει στο χώμα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα