Τιμ: Οριστικά εκτός Μόντε Κάρλο

12:50 7/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Η επιστροφή σε τουρνουά ATP Tour δεν θα γίνει ούτε στο Μόντε Κάρλο για τον Ντόμινικ Τιμ, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του από το πρώτο 1000άρι της clay-season. 

Monte Carlo update:
OUT: Thiem
IN: Musetti
Next: Rinderknech

— Entry List

Updates (@EntryLists) April 7, 2022

Θυμίζουμε ότι ο Αυστριακός μετά από την επιστροφή του στα courts και συγκεκριμένα στο τουρνουά ATP Challenger της Ανδαλουσίας, ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στην covid-19 με αποτέλεσμα να μείνει (και πάλι) εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες ημέρες.

Looks like lately the good news don’t last longlast night after dinner, I started feeling unwell and didn’t have a good night. After developing mild symptoms I decided to take a test this morning, which came back positive for COVID-19.

Full statement:https://t.co/9QIL37wl5Q pic.twitter.com/nEq0nGmfhW

— Dominic Thiem (@domithiem) March 30, 2022

Ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter την Πέμπτη (7/4) ανακοίνωσε ότι νιώθει καλύτερα και ότι το σετ έδειξε ότι είναι αρνητικός στον ιό.

Hey guys!
I hope you’re all well!

A short update:
I am finally negative and I feel much better!
Thank you for all your messages! I really appreciate it!

I'm going to have a medical check-up, so I can get back on track!

I wish you all a nice Thursday! pic.twitter.com/57kvfKjpQw

— Dominic Thiem (@domithiem) April 7, 2022

Τελευταία φορά που ο Τιμ αγωνίστηκε σε τουρνουά της ATP Tour, ήταν τον περασμένο Ιούνιο στη Μαγιόρκα κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό για τον 2ο γύρο, όπου μετά από 38 λεπτά αποχώρησε με πόνους στο δεξί καρπό. 

Στο Μόντε Κάρλο ο Τιμ έχει αγωνιστεί 5 φορές, με τελευταία το 2019, με την καλύτερη πορεία του να είναι το 2018 όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Τη θέση του Αυστριακού στο τουρνουά θα πάρει ο Ιταλός Λορέντζο Μουζέτι.

Το τουρνουά στο Μόντε Κάρλο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-17 Απριλίου.

The post Τιμ: Οριστικά εκτός Μόντε Κάρλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα