Κύπρος: Νίκες για Κουκούλη, Μαργαρίτη, Παγώνη και Χαιρόπουλο

Με 5 ελληνικές παρουσίες ξεκίνησε το διεθνές τουρνουά TE U14 Aphrodite Hills G3, που πραγματοποιείται στην Πάφο αυτήν την εβδομάδα. Διονυσία Κουκούλη, Δανάη Μαργαρίτη, Ραφαήλ Παγώνης, Θανάσης Χαιρόπουλος και Αλέξης Τρίγκας ρίχτηκαν στη μάχη σημειώνοντας προκρίσεις σε απλό και διπλό. 

Στα κορίτσια η Διόνη Κουκούλη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της κερδίζοντας τη Βουλγάρα Στέλα Ζίφκοβα με 6-0, 6-1 και στη φάση των “16” θα αντιμετωπίσει τη Σουηδή, Σάρα Ιεμίμα Γκατσέα,

η οποία με τη σειρά της νίκησε την Κύπρια, Ιβέτ Κόρμος με 6-3, 6-0. 

Στις “16” πέρασε και η Δανάη Μαργαρίτη, μετά τη νίκη της με 6-0, 6-1 της Σουηδής Σοράγια Ιλεάνα και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα και Νο8 του ταμπλό, Έλενα Τίτοβα που κέρδισε την Κύπρια Σοφία Αγαθοκλέους με 6-3, 6-2. 

Πρόκριση είχαμε και στο διπλό των αγοριών με τους Παγώνη και Χαιρόπουλο να επικρατούν των Τίμορ Γκρίνσπουν (Ισραήλ) και Ρίκι Κλέτερ (Αυστρία) με 6-1, 6-1, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά εκεί όπου θα παίξουν κόντρα στους Κύπριους Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Αναστάσιο Μωσαϊκό, οι οποίοι κέρδισαν τους Ολλανδούς Λουκ ντε Γκρεεφ και Γιόναθαν Φάσερτ με 6-4, 6-3. 

Αντίθετα ο Αλέξης Τρίγκας ηττήθηκε στον 1ο προκριματικό γύρο, μετά από μια μεγάλη μάχη κόντρα στον Κύπριο Θησέα Κλεάνθους με 2-6, 6-3, 11-9, μένοντας εκτός συνέχειας. 

The post Κύπρος: Νίκες για Κουκούλη, Μαργαρίτη, Παγώνη και Χαιρόπουλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύπρος, Νίκες, Κουκούλη Μαργαρίτη Παγώνη, Χαιρόπουλο,kypros, nikes, koukouli margariti pagoni, chairopoulo