Ο Φάνης Χριστοδούλου στο SPORT24: "Από την πρώτη χρονιά θα βγούμε Ευρώπη, μία ομάδα είναι στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος"

Ο Πανιώνιος είναι και πάλι εδώ. Ο Ιστορικός λύγισε τον Ηρακλή στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και κλείδωσε την άνοδό του στη Stoiximan Basket League, επιστρέφοντας στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η εμβληματική μορφή των κυανέρυθρων, ο Φάνης Χριστοδούλου, είναι ένας από τους

συντελεστές της επιτυχίας της ομάδας της Νέας Σμύρνης, όντας σταθερά στο πλευρό της ομάδας από τη θέση του Γενικού Αρχηγού.

Ο θρύλος του Πανιωνίου και του ελληνικού μπάσκετ μίλησε στο SPORT24 μετά το φινάλε του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς και εξέφρασε τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του για την επιστροφή του Ιστορικού.

Υπήρχε άγχος, ευτυχισμένοι που θα είμαστε στη μεγάλη κατηγορία

"Για αυτό επέστρεψα με δύο ανθρώπους πολύ σοβαρούς και πολύ καλά παιδιά. Δύο χρονιές τώρα έχουμε δύο ανόδους και δύο κύπελλα. Είχαμε τεράστιο άγχος, γιατί ουσιαστικά η ομάδα ήταν μισή με πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Σχεδόν από την αρχή της χρονιάς. Φτάσαμε να είμαστε 30 παιχνίδια πρώτοι και να κινδυνεύουμε να μην ανέβουμε κατηγορία. Υπήρχε στρες, είμαστε ευτυχισμένοι πλέον που θα είμαστε στη μεγάλη κατηγορία", ήταν το πρώτο του σχόλιο μετά τη νίκη του Πανιωνίου.

Μία ομάδα είναι στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος

Μετά την ήττα από τον Μίλωνα, προστέθηκε επιπλέον πίεση στους παίκτες της ομάδας, καθώς καλούνταν σε 40 λεπτά να πάρουν το ματς που θα τους έδινε την άνοδο.

Οι αθλητές του Άρη Λυκογιάννη έδειξαν χαρακτήρα και όπως τονίζει ο Φάνης Χριστοδούλου... "Εκεί φαίνεται η ομάδα και οι καλοί παίκτες, οι πρωταγωνιστές της ομάδας. Σίγουρα οι δικοί μας τα έχουν 'φτύσει' τελείως πραγματικά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο".

"Μία ομάδα είναι στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος, δεν υπάρχει άλλη (γέλια)", ήταν η απάντηση του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ για την παρουσία δύο ομάδων από τη Νέα Σμύρνη στη μεγάλη κατηγορία.

Από την πρώτη χρονιά θα πάμε να βγούμε Ευρώπη

Η επόμενη μέρα θα βρει τον Πανιώνιο στη Stoiximan Basket League και ήδη ο πήχης ανεβαίνει πολύ ψηλά από τον Φάνη Χριστοδούλου, ο οποίος θέλει να δει και πάλι τον Ιστορικό να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

"Θα οργανώσουμε την ομάδα με τους προέδρους. Ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στη μεγάλη κατηγορία και από την πρώτη χρονιά θα πάμε να βγούμε Ευρώπη", ήταν τα λόγια του Γενικού Αρχηγού του Ιστορικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φάνης Χριστοδούλου, SPORT24, Από, Ευρώπη,fanis christodoulou, SPORT24, apo, evropi