Φίλαθλος επιτέθηκε στον Κύργιο την ώρα του αγώνα!

Μαλλιά κουβάρια έγιναν ο Νικ Κύργιος και ένας… φίλαθλος που βρέθηκε στις κερκίδες την ώρα του αγώνα του Ελληνοαυστραλού τενίστα κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς, για τον 3ο γύρο του Miami Open…

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που ο Νικ Κύργιος έρχεται σε αντιπαράθεση με κάποιον φίλαθλο που βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου, την ώρα που αγωνίζεται.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με έναν… κάφρο, αυτή τη φορά κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς στο

Μαϊάμι, με τον φίλαθλο να ξεφεύγει από τα όρια!

Πιο συγκεκριμένα, χρειάστηκαν οι δυνάμεις ασφαλείας του court για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο συγκεκριμένος, επιτέθηκε φραστικά στον Κύργιο την ώρα του αγώνα και τον… στόλισε κανονικότατα με ορισμένες απρεπείς χειρονομίες (διακρίνονται και στην φωτογραφία).

Ο Νικ αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, χαμογέλασε και ειρωνεύτηκε τον φίλαθλο, πριν του απαντήσει κι εκείνος με μια άσεμνη έκφραση, μέχρι να μπουν στη μέση οι άνθρωποι της ασφάλειας, την ώρα που ο θεατής κατευθυνόταν προς το μέρος του.

Φυσικά, το θέμα έληξε όταν οι δυνάμεις της ασφάλειας… τον πέταξαν έξω, και του αφαίρεσαν μάλιστα και το εισιτήριο, διώχνοντας τον από τις εγκαταστάσεις του τουρνουά.

Ο διάλογος των δυο ανδρών είχε ως εξής:

Φίλαθλος: “Άλλαξε τα μαλλιά σου πάλι και μην παίζεις τένις”.

ΝΚ: “Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις Κυριακή βράδυ, και ήρθες να σχολιάσεις τα μαλλιά μου την ώρα του αγώνα μου ;”

Φίλαθλος: “Είσαι μεγάλος μ*****ς. Αξίζεις να χάσεις”.

ΝΚ: “Απλά σε κοροϊδεύω, είσαι αστείος. Αν θες πάντως, μπορείς να έρθεις και να μου το πεις εδώ αυτό”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φίλαθλος επιτέθηκε στον Κύργιο την ώρα του αγώνα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα