Η ώρα του Στέφανου

Mε νίκη επί του Λεονάρντο Μάγερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλειδώνει το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης

Συνεχίζονται οι συναρπαστικές αναμετρήσεις στο δεύτερο συνεχόμενο Masters της χρονιάς, με τους Ρότζερ Φέντερερ, Στέφανο Τσιτσιπά, Νταβίντ Φερέρ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ να διεκδικούν την είσοδό τους στον 4ο γύρο του Miami Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του lucky loser, Μακένζι ΜακΝτόναλντ, αντιμετωπίζει

στο Grandstand (00:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) τον έμπειρο Λεονάρντο Μάγερ, Νο62 στον κόσμο ο οποίος προέρχεται από τις νίκες επί των Q-Ίμερ και 26-Πέγια.

Το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του 31χρονου Αργεντίνου, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, θα κλειδώσει την άνοδό του στο Νο8 της ATP (εκτός αν ο Ίσνερ υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Μαϊάμι), συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία στο ανδρικό tour.

Νωρίτερα στο κεντρικό court του Hard Rock Stadium (20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), ο Ρότζερ Φέντερερ θα τεθεί αντιμέτωπος για τρίτη φορά με τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς (Νο103), θέλοντας να συνεχίσει την προσπάθεια για τον 4ο τίτλο του στο Μαϊάμι (2005-06, 2017), προερχόμενος από τη δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ράντου Άλμποτ.

Στο βραδινό πρόγραμμα της Δευτέρας (01:30GR), ο Νταβίντ Φερέρ που πέταξε εκτός συνέχειας το Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Φράνσις Τιαφό, στην 17η και τελευταία συμμετοχή του στο Μαϊάμι.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Στο γυναικείο τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί ολόκληρος ο 4ος γύρος με την αναμέτρηση της Σιμόνα Χάλεπ κόντρα στη Βίνους Γουίλιαμς (22:00GR) να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Η ώρα του Στέφανου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα