Γκστάαντ: Κι άλλη νίκη για Περ (vid)

Όσες νίκες είχε πανηγυρίσει τους τελευταίους δέκα μήνες, έχει πάρει στις τελευταίες έξι μέρες ο Μπενουά Περ, που δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά, τον καλό του εαυτό.

Την Δευτέρα, στο ντεμπούτο του στο 250αρι τουρνουά του Γκστάαντ, στην Ελβετία, επικράτησε του Γιόζεφ Κόβαλικ (Νο130) με 6-3, 7-6(2) μετά από μιάμιση ώρα αγώνα και προκρίθηκε στους “16” καλύτερους του Swiss Open.

Ο εκκεντρικός Γάλλος έκανε τα μαγικά του στο court και πανηγύρισε την 3η του νίκη τις τελευταίες έξι μέρες. Τρεις νίκες είχε

κερδίσει από τις 30 Αυγούστου του 2020 μέχρι τις 12 Ιουλίου του 2021.

Μια απρόσμενη νίκη, έτσι όπως ήρθε, πήρε ο Φελισιάνο Λόπεζ, που είδε τον αντίπαλό του, Μαρκ Αντρέα Χούσλερ, να εγκαταλείπει με τραυματισμό κι ενώ το σκορ ήταν υπέρ του Ισπανού, 6-4, 4-6, 6-5, χωρίς break.

Ο Περ, Νο6 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο και Ταλόν Γκρίκσπουρ στον 2ο γύρο, ενώ ο Φελισιάνο, θα παίξει κόντρα στον Μίκαελ Ίμερ. Ο Ίμερ, από την πλευρά του, απέκλεισε τον Ένζο Κουάκο με 4-6, 6-3, 6-3.

Τον πρώτο του αντίπαλο στο Γκστάαντ έμαθε και ο Νο1 του ταμπλό, Ντένις Σαποβάλοφ. Ο Βιτ Κόπριβα, Νο249 τενίστας στον κόσμο, κέρδισε τον Γιάν Νικλς με 6-2, 6-1 και θα παίξει με τον Καναδό στον 2ο γύρο.

SWISS OPEN GSTAAD SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Γκστάαντ: Κι άλλη νίκη για Περ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα