Κάσπερ Ρουντ: “Πήρα την εκδίκησή μου” (vid)

Ο Κάσπερ Ρουντ άρχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Barcelona Open με νίκη στα δύο σετ απέναντι στον Αμερικανό Μπεν Σέλτον.

Νο.3 του ταμπλό, ο Ρουντ επιβλήθηκε με 6-2 7-6(1) περνώντας στο γύρο των 16 και απαντώντας στον Σέλτον για την ήττα που είχε γνωρίσει στο Western and Southern Open του περασμένου Αυγούστου. Ο Νορβηγός πήρε με άνεση το πρώτο σετ

με τον Σέλτον να μένει πίσω στο δεύτερο με 5-3 αλλά να το στέλνει στο tie-break, εκεί που η εμπειρία του Ρουντ στο χώμα έκανε τη διαφορά φτάνοντας στη νίκη σε 70 λεπτά.

“Προφανώς ήθελα την εκδίκησή μου”, είπε ο Ρουντ απαντώντας στην ερώτηση για το αν η ήττα στην προηγούμενη αναμέτρησή τους του έδωσε το επιπλέον κίνητρο. “Διαφορετική επιφάνεια, διαφορετική ήπειρος, διαφορετικό τουρνουά. Ένιωσα ότι είχα λίγο περισσότερο χρόνο εδώ να χτίσω τους πόντους στο χώμα, κάτι που είναι φυσιολογικό. Ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Πιστεύω ότι πέρυσι στο Σινσινάτι ο Μπεν έκανε την αποκάλυψή του, όταν τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν πολύ καλά για εκείνον”.

Με το παραπάνω αποτέλεσμα οι δύο παίκτες μετρούν πλέον από μία νίκη ενώ για τον 20χρονο Σέλτον ήταν μόλις το πέμπτο ματς στην συγκεκριμένη επιφάνεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρουντ στο χώμα μετρά 9 τίτλους και ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός στις καθοριστικές στιγμές.

“Έπαιξε σπουδαία. Έκανε το τέλειο πρώτο σετ και ίσως να υπέπεσε σε πολλά λάθη αλλά νομίζω ότι στο δεύτερο σετ είχαμε πολλά σκληρά games με δύσκολα rallies. Στο πρώτο σετ ένιωθα ότι έπαιρνα πολλούς εύκολους πόντους αλλά ξαφνικά άρχισε να παίζει σαν…τοίχος και ήταν πολύ καλός από την άμυνα. Είναι δύσκολο όταν κάποιος αλλάζει παιχνίδι στα μισά του ματς αλλά είμαι χαρούμενος που κατάφερα να μείνω ήρεμος και να κάνω ένα πολύ καλό tie-break”.

Ruud rides out the storm

Shelton went on a second set charge, but [3] @CasperRuud98 prevails 6-2, 7-6(1)@bcnopenbs | #BCNOpenBS pic.twitter.com/3LOAqJqbLa

ATP Tour (@atptour) April 18, 2023

BARCELONA OPEN SINGLES DRAWS | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Κάσπερ Ρουντ: “Πήρα την εκδίκησή μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα