Laver Cup: Ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτοι της Team World

Οι κορυφαίοι στην κατάταξη Αμερικανοί, Τέιλορ Φριτς και Φράνσις Τιάφο θα εκπροσωπήσουν κι αυτή τη χρονιά την Team World, προκειμένου να συμβάλλουν στην προσπάθεια της ομάδας τους για την υπεράσπιση του τίτλου στο φετινό Laver Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βανκούβερ το διάστημα 22-24 Σεπτεμβρίου. 

Taylor Fritz and Frances Tiafoe join Felix Auger-Aliassime to represent World

Team at the Laver Cup, Vancouver from September 22-24.

— Michal Samulski (@MichalSamulski) April 17, 2023

Μαζί με τους Φριτς και Τιάφο στην Team World θα ενσωματωθεί και ο Νο1 Καναδός, Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ο οποίος είναι και ο κορυφαίος παίκτης (βάσει κατάταξης) των “6” της ομάδας του Τζον ΜακΕνρο. 

“Ο Τέιλορ, ο Φράνσις και ο Φέλιξ έχουν παίξει στο Laver Cup πολλές φορές και πέρσι ήταν μεγάλοι παράγοντες στη νίκη μας. Ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ σε αυτά τα παιδιά και πιστεύω ότι στο Βανκούβερ θα έχουμε μαζί τους την ευκαιρία για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας.”, τόνισε ο αρχηγός της Team World

“Πέρσι στο Λονδίνο περάσαμε υπέροχα. Η ομάδα είχε μεγάλη ενέργεια και τελικά η νίκη αυτή μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, ο Φράνσις, ο Φελίξ κι εγώ γνωρίζουμε πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο Laver Cup οπότε θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.”, δήλωσε ο Τέιλορ. 

Θυμίζουμε ότι σε κάθε ομάδα (Team Europe, Team World) αγωνίζονται οι κορυφαίοι τρεις στην παγκόσμια κατάταξη, όπως αυτή θα προκύψει αμέσως μετά το φετινό Wimbledon (Δευτέρα 17 Ιουλίου). Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες θα είναι καθαρά επιλογές των αρχηγών και θα ανακοινωθούν πριν από το φετινό US Open

The post Laver Cup: Ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτοι της Team World appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα