Porsche Grand Prix: Πρόκριση για Βέκιτς, περιμένει Σάκκαρη ή Πλίσκοβα (vids)

H Ντόνα Βέκιτς χρειάστηκε να επικρατήσει σε δύο tie-break στο δραματικό παιχνίδι κόντρα στην Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με 7-6(7), 7-6(5) στο πλαίσιο του 1ου γύρου του Porsche Grand Prix που φιλοξενείται στη Στουτγκάρδη αυτή την εβδομάδα. 

Η Νο23 του κόσμου έσβησε δύο set-points της Ρωσίδας στο 1ο set κι ένα ακόμα στο 2ο παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο στη 2η συμμετοχή

της στη διοργάνωση τέσσερα χρόνια μετά από το ντεμπούτο της όπου είχε φτάσει στα προημιτελικά. 

Look at that reaction @DonnaVekic defeats Alexandrova in two tiebreak sets to move into the Stuttgart last 16!#PorscheTennis pic.twitter.com/kwUr7w4ypH

wta (@WTA) April 17, 2023

Η τενίστρια από την Κροατία τελείωσε το ματς με 10 άσους, αλλά και 6 διπλά λάθη εκμεταλλευόμενη τις 2 από τις 7 ευκαιρίες για break, ενώ παράλληλα στάθηκε αρκετά πιο ψύχραιμη στα δύο tie-break, όπου και στα δύο χρειάστηκε ένα μεγάλο σερί στο τέλος για να κατακτήσει. 

Στο 1ο προηγήθηκε με 6/4, με την Αλεξαντρόβα να το γυρίζει σε 7/6 φτάνοντας σε set-point, με τη Βέκιτς ωστόσο να κατακτά τους επόμενους τρεις πόντους παίρνοντας το set και κάνοντας το 1-0. 

.@DonnaVekic pic.twitter.com/JFxVgKikrH

Porsche Tennis (@PorscheTennis) April 17, 2023

Στο 2ο tie-break η Αλεξαντρόβα βρήκε πρώτη mini-break (3/1), ενώ στη συνέχεια προηγήθηκε με 5/4. Ωστόσο, όπως στην πρώτη περίπτωση, έτσι και σε αυτή η Βέκιτς κέρδισε τους τελευταίους τρεις πόντους και με 7/5 έκανε το 2-0 παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μαρία Σάκκαρη και Καρολίνα Πλίσκοβα σε μια αναμέτρηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/4). 

Στα άλλα δύο παιχνίδι που έγιναν τη Δευτέρα για το κυρίως ταμπλό η Κινέζα Ζενγκ επικράτησε της lucky loser, Παρκς με 6-4, 6-4, ενώ  στο παιχνίδι των δυο qualifiers η Ισπανίδα Μπούκσα κέρδισε με ανατροπή την Γερμανίδα Κόρπατς με 3-6, 6-4, 6-0. 

PORSCHE GRAND PRIX SNGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Porsche Grand Prix: Πρόκριση για Βέκιτς, περιμένει Σάκκαρη ή Πλίσκοβα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα