Τζόκοβιτς: “Ο αγκώνας μου δεν είναι σε ιδανική κατάσταση” (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχθηκε το πρόβλημα στον δεξί αγκώνα, ωστόσο όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στο 250άρι τουρνουά στην Μπάνια Λούκα. 

Στο παιχνίδι του 3ου γύρου στο Μόντε Κάρλο κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι, ο Σέρβος εμφανίστηκε με ελαστική επιαγκωνίδα στο δεξί χέρι γεγονός το οποίο σχολιάστηκε από τους δημοσιογράφους αμέσως μετά τον αγώνα και τον αποκλεισμό του Νο1 του κόσμου, χωρίς όμως ο Τζόκοβιτς να μιλήσει για το θέμα. 

Ωστόσο, λίγο πριν από τον πρώτο του αγώνα στην Μπάνια Λούκα, ο Τζόκοβιτς

αποκάλυψε ότι ο αγκώνας του δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. “Ο αγκώνας μου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θα είμαι έτοιμος για να παίξω στον πρώτο μου αγώνα.” είπε στη συνέντευξη Τύπου. 

“Φυσικά δεν έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο Μόντε Κάρλο, αλλά από τότε που ήρθα εδώ στην Μπάνια Λούκα, ένιωσα ευπρόσδεκτος και γέμισα θετική ενέργεια από τον κόσμο που με υποδέχθηκε.”

“Έχω έρθει κι άλλες φορές στο παρελθόν, όταν επισκέφτηκα τον Πρόεδρο και με τίμησε με το Medal of Honor και άλλη μια φορά το 2009, όταν αντιμετώπισα τον Viktor Troicki σε φιλικό αγώνα, μπροστά από 7.000 ανθρώπους. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, οπότε ήθελα να ξαναέρθω και να παίξω για άλλη μια φορά στην καριέρα μου εδώ.”

Τέλος ο Σέρβος μίλησε και για τον πρώτο του αντίπαλο, τον 18χρονο Γάλλο Λούκα φαν Ας, ο οποίος στον 1ο γύρο επικράτησε του Σταν Βαβρίνκα σημειώνοντας μια σπουδαία ανατροπή. 

“Σχετικά με τον Λούκα, ξέρω ότι πρόσφατα μπήκε στο Top-100. Είδα ότι ο Βαβρίνκα ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι αυτό δείχνει ότι είναι μαχητής. Είναι πολύ γρήγορος παίκτης. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν και θα είναι δύσκολος αντίπαλος σ’ αυτές τις συνθήκες.”

Οι υποχρεώσεις του Τζόκοβιτς στο τουρνουά της Μπάνια Λούκα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 19 Απριλίου. 

SRPSKA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Ο αγκώνας μου δεν είναι σε ιδανική κατάσταση” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα