Κάποτε δεν μιλιόμασταν!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τη σχέση του με τους δύο κύριους ανταγωνιστές του, Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ επισημαίνοντας πως κάποτε δεν μιλούσαν καθόλου ο ένας με τον άλλο!

Είναι αναμφισβήτητα το Big3 που έχει αλλάξει για πάντα τόσο το πώς παίζεται το τένις αλλά και τα αγωνιστικά ρεκόρ που έχουν προκύψει από τις ασυναγώνιστες επιτυχίες τους!

Πώς όμως η μεταξύ τους σχέση όλα αυτά τα χρόνια;

Αυτή η παράξενη πάντα σε σχέση ανάμεσα σε σφοδρούς ανταγωνιστές για τίτλους, δόξα και χρήματα πέρασε από διάφορα “κύματα” σύμφωνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

“Ήρθα πιο

κοντά με τον Ράφα το 2013 στα φιλικά που παίξαμε στη Νότιο Αμερική. Με τον Φέντερερ υπήρχε πάντα αμοιβαίος σεβασμός. Μου έδωσε συμβουλές για την πατρότητα. Είναι καλό για το άθλημα μας να περνάμε ένα μήνυμα σεβασμού. Υπήρχαν στιγμές όπου υπήρχε αυτός ο αέρας σεβασμού αλλά και άλλες όπου ο ένας δεν μίλαγε στον δεύτερο και ο δεύτερος στον τρίτο!” ανέφερε ο Νόλε.

“Αλλά γενικά, υπήρχε πάντα το αίσθημα της “δικαιοσύνης” στη σχέση μας” κατέληξε ο Σέρβος.

Πολύ ταπεινή ήταν η απάντηση του Ράφα όταν κλήθηκε να σχολιάσει αυτός τον αντίκτυπο της Big3 γενιάς.

“Κοιτάξτε, δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό γιατί είμαι μέλος της γενιάς αυτής και θα ακουστώ αλαζόντας. Αυτό που μπορώ να πω ήταν ότι συνυπάρξαμε σπουδαίοι παίκτες και αυτό έβγαλε πολύ μεγάλα ματς και ωραίες μάχες. Αλλά τη σημασία αυτής της γενιάς θα την κρίνουν αυτοί που παρακολουθούν το άθλημα” ανέφερε ο “ταυρομάχος”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Κάποτε δεν μιλιόμασταν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα