Πλουτίζει και το αξίζει

13ος στη λίστα με τα περισσότερα χρηματικά έπαθλα από τουρνουά, τη φετινή σεζόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Έχοντας περάσει πολύ δύσκολες οικονομικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια της junior καριέρας του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απολαμβάνει πλέον τους καρπούς της σκληρής δουλειάς, του ταλέντου και των θυσιών που έχει κάνει…

Η οικογένειά του αναγκάστηκε να κάνει τεράστιες θυσίες για να στηρίξει οικονομικά τη δύσκολη ζωή ενός junior τενίστα, με 20-30 ταξίδια στο εξωτερικό κάθε

χρόνο, όμως πλέον ο Στέφανος βγάζει τα δικά του λεφτά και είναι… πολλά!

Μόνο τη φετινή σεζόν, από τα 29 τουρνουά που έχει πάρει μέρος, ο Τσιτσιπάς έχει βγάλει κάτι παραπάνω από 2εκ. δολάρια, από χρηματικά έπαθλα και βρίσκεται στην 13η θέση με τα περισσότερα έσοδα στη φετινή σεζόν.

Ο Στέφανος είναι μπροστά από μεγάλα ονόματα του αθλήματος που τα τελευταία χρόνια έχουν βγάλει άπειρα λεφτά, τόσο από τα τουρνουά όσο και από χορηγούς.

Για παράδειγμα, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ βρίσκεται στην 21η θέση με 1,7εκ. δολάρια ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκονται οι Ρισάρ Γκασκέ (Νο31 με 1,3εκ.), Γκάελ Μονφίς (Νο35 με 1.2εκ.), Νικ Κύργιος (Νο42, με 1,1εκ.).

Στην κορυφή της λίστας με 10,6εκ. βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ακολουθούν οι Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ με 8,6εκ. και 6,2εκ. αντίστοιχα.

Αναλυτικά η λίστα με τα φετινά prize money μέχρι τις 22/10 (*.PDF ~ 457kb)

The post Πλουτίζει και το αξίζει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα