Πιο μεγάλη η πρόοδος του Τζόκοβιτς!

Ο Ματς Βιλάντερ συνέκρινε την βελτίωση στην πορεία του χρόνου των Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς και έχει μείνει περισσότερο εντυπωσιασμένος από τα πεπραγμένα του Σέρβου τενίστα!

Αρέσκεται στο να κάνει συγκρίσεις ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες ο γνωστός σχολιαστής και παλαίμαχος τενίστας Ματς Βιλάντερ.

Ο Σουηδός τρέφει μεγάλο σεβασμό τόσο για τον Ρότζερ Φέντερερ όσο και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά έχει μείνει πιο έκπληκτος από την εξέλιξη του Σέρβου τενίστα στην πορεία του χρόνου!

“Στη σύγκριση με τον Φέντερερ, ο Τζόκοβιτς

πάντα μοιάζει ο πιο “ανθρώπινος” υπό την έννοια ότι δείχνει τα συναισθήματα του, είτε θετικά είτε αρνητικά. Και αυτό είναι πιο φυσιολογικό σε σχέση με τους πρωταθλητές που είχαμε τα τελευταία χρόνια με εξαίρεση τον Τζίμι Κόνορς” ανέφερε ο Βιλάντερ.

“Η πτώση του Τζόκοβιτς ήταν τελικά πολύ σύντομη. Οι λόγοι ήταν σίγουρα η εγχείρηση στον αγκώνα αλλά και η αλλαγή των προτεραιοτήτων σαν σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών” πρόσθεσε.

“Δέκα χρόνια πριν, όταν και πήρε το Αυστραλιανό Όπεν, ήταν πολύ “εύθραυστος” συναισθηματικά. Το πόσο πολύ έχει αλλάξει και πλέον είναι ένας ατρόμητος μαχητής είναι μεγαλύτερη αλλαγή ακόμα και από το backhand του Ρότζερ Φέντερερ!”.

“Εννοώ ότι η πνευματική δύναμη του Τζόκοβιτς εξελίχθηκε από το “όχι ιδιαίτερα καλή” σε “απίστευτα καλή” και είναι ένα κομμάτι που δεν έχει συζητηθεί όσο θα έπρεπε” κατέληξε ο Ματς που πιστεύει ότι ο Νόλε μπορεί να σπάσει ακόμα και το “φράγμα” των 20 Grand Slam τίτλων του Ελβετού!

Κώστας Αϊτάκης

The post Πιο μεγάλη η πρόοδος του Τζόκοβιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα