Mεγάλο τουρνουά τένις στο Ηράκλειο

Μετά από την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση και την θερμή υποδοχή από το τενιστικό κοινό της Κρήτης, το 2ο Energy Tennis Open έρχεται να ταράξει για ακόμα μια φορά τα νερά του Κρητικού Τένις και να κλείσει την τενιστική χρονιά με ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών που θα προσφέρει πλούσια δώρα και εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Το Energy Tennis

Store, το μεγαλύτερο τενιστικό κατάστημα της Κρήτης, θέλοντας να γιορτάσει μαζί με τους παίκτες την δημιουργία του καινούργιου του e-shop, energytennis.gr, διοργανώνει σε συνεργασία με το Sport Point και τον Σύλλογο Άσκηση, το 2ο Energy Tennis Open στο Ηράκλειο Κρήτης, από 3 έως 25 Νοεμβρίου 2018, με 8 κατηγορίες σε 6 γήπεδα και δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ!

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε πέντε κατηγορίες μονών, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις χωμάτινων γηπέδων του Sport Point, αλλά και τρεις κατηγορίες διπλών, οι αγώνες των οποίων θα διεξαχθούν στα σκληρής επιφάνειας γήπεδα του συλλόγου Άσκηση!

Τα δώρα που προσφέρει το Energy Tennis Store στους συμμετέχοντες περιλαμβάνουν:
Δωροεπιταγές αξίας 100€ στους νικητές κάθε κατηγορίας!
Δωροεπιταγές αξίας 50€ στους δεύτερους νικητές κάθε κατηγορίας!
Δωροεπιταγές αξίας 20€ σε όλους τους συμμετέχοντες!

Στη μεγάλη γιορτή που θα κλείσει το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κλήρωση όπου θα μοιράσει δώρα αξίας 1500€ σε μερικούς τυχερούς συμμετέχοντες!

Αναλυτική προκήρυξη του τουρνουά μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://goo.gl/16DvTE.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30 Οκτωβρίου.

Όπως και στο 1o έτσι και στο 2ο Energy Tennis Open η Babolat συμμετέχει σαν χορηγός ενώ το Tennis24.gr ως χορηγός επικοινωνίας θα σας κρατάει ενήμερους πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του τουρνουά!

The post Mεγάλο τουρνουά τένις στο Ηράκλειο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα